Suomi Hopeiset jälkruoka-aterimet 12 osaa

d: Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan jäkiruoka-aterimet ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Settiin kuuluu 6kpl ruokahaarukoita ja -veitsiä. Ruokahaarukan pituus on 17,3 cm ja ruokaveitsen 21 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15128

;
1 199,00 €
-31%

Suomi Hopeiset jälkruoka-aterimet 12 osaa

Suomi Hopeiset jälkruoka-aterimet 12 osaa

Tuotekoodi: 15128

Suomi Hopeiset jälkruoka-aterimet 12 osaa 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

1 728,00 €

1 199,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan jäkiruoka-aterimet ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Settiin kuuluu 6kpl ruokahaarukoita ja -veitsiä. Ruokahaarukan pituus on 17,3 cm ja ruokaveitsen 21 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15128
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki