Suomi Hopeiset Isot Jälkiruokalusikat 6kpl

d:Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan jälkiruokalusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakettiin kuuluu 6 kappaletta jälkiruokalusikoita. Yhden jälkiruokalusikan pituus on 17 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15130

;
638,00 €
-20%

Suomi Hopeiset Isot Jälkiruokalusikat 6kpl

Suomi Hopeiset Isot Jälkiruokalusikat 6kpl

Tuotekoodi: 15130

Suomi Hopeiset Isot Jälkiruokalusikat 6kpl 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

798,00 €

638,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan jälkiruokalusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakettiin kuuluu 6 kappaletta jälkiruokalusikoita. Yhden jälkiruokalusikan pituus on 17 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15130
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki