Suomi Hopeiset Kahvilusikat 6kpl

d:Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan kahvilusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakettiin kuuluu 6 kappaletta kahvilusikoita. Yhden kahvilusikan pituus on 11,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15129

;
219,00 €
Suomi Hopeiset Kahvilusikat 6kpl 5 1
-34%

Suomi Hopeiset Kahvilusikat 6kpl

Suomi Hopeiset Kahvilusikat 6kpl

Tuotekoodi: 15129

Suomi Hopeiset Kahvilusikat 6kpl 5 1

Väliaikaisesti loppu

330,00 €

219,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan kahvilusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakettiin kuuluu 6 kappaletta kahvilusikoita. Yhden kahvilusikan pituus on 11,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15129
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki