Suomi Hopeiset Salaattiottimet

d:Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan salaattiottimet ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Salaattihaarukan ja salaattilusikan pituudet ovat 26,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15134

;
268,00 €
-20%

Suomi Hopeiset Salaattiottimet

Suomi Hopeiset Salaattiottimet

Tuotekoodi: 15134

Suomi Hopeiset Salaattiottimet 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

336,00 €

268,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan salaattiottimet ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Salaattihaarukan ja salaattilusikan pituudet ovat 26,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15134
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki