Suunto Ambit3 Run White HR on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Ambit3 Run White HR

299,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
17296

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Suunto Ambit3 Run White HR on täydellinen kumppani aktiiviselle juoksijalle. Se sisältää täydellisen paketin työkaluja juoksijalle. Suunto Ambit3 Run White HR on yhdistettävissä mobiililaitteeseesi ja Suunto Movescount App -sovellukseen yhdistettäessä se tarjoaa laajan paketin lisäominaisuuksia. Voit esimerkiksi vastaanottaa ääniohjausta harjoituksen aikana ja muokata puhelimen kautta asetuksia helposti missä vain. Harjoituksen jälkeen voit tarkastella suoritustasi ja jakaa sen muiden ihmisten kanssa. Pakkaus sisältää Suunnon uuden Smart Sensor sykevyön, joka toimii bluetooth smart tekniikalla ja se mittaa myös uintisykkeesi.

Suunto Ambit3 Run White HR sykemittari sisältää paljon eri ominaisuuksia. Siinä on GPS, jonka avulla laite mittaa nopeutta, matkaa, vauhtia ja korkeutta. Laitteen akku kestää 15 tuntia jos GPS päivittää joka 5 sekunti ja 100 tuntia jos päivitysväli on minuutti. Voit navigoida laitteen avulla reittiä ja tulla takaisin käyttämällä reitti takaisin toimintoa. Näet laitteesta myös juoksun askeltiheyden ja liikuntasuoritukseen perustuvan palautumisajan. Voit yhdistää sykemittarin mobiililaitteeseesi ja voit jakaa harjoitustietosi välittömästi Movescount sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voit myös mukauttaa kelloa liikkuessasi, saat ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä ja muista push-ilmoituksista kelloosi. Voit tämän lisäksi ottaa harjoitellessasi kuvia puhelimellasi ja tällöin movescount lisää kuvaan nopeutesi, kuljetun matkan ja muita tietoja.

Pakkaus sisältää:

  • Suunto Ambit3 Run White
  • Suunto Smart Sensor
  • USB-kaapeli
  • pikaopas
  • takuutiedote

Suunto Movescount-mobiiliapplikaation kanssa yhteensopivat mobiililaitteet:

  • iPad 3rd generation tai uudempi, iPad Mini ja iPad Air
  • iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 ja 6+
  • iPod Touch 5th Generation
  • Android käyttöjärjestelmä 4.3 ja uudemmat versiot

Lisätietoja
SKU 17296
Brändi Suunto
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.