Suunto Ambit3 Sport White HR -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Ambit3 Sport White HR

Ei varastossa

SKU: 16030

Suunto Ambit3 Sport White HR on sporttinen rannetietokone, joka sisältää kaikki kuntoilijalle tarpeelliset ominaisuudet, olet sitten aloittelija tai ammattilainen. Suunto Ambit3 White HR mukautuu tarpeisiisi, ja siitä ei lopu hyödylliset ominaisuudet kesken, vaikka päättäisit aloittaa uusien lajien harrastamisen. Voit kustomoida sen näyttämään juuri sinulle merkityksellisiä tietoja, ja vaihtaa näytön väriä mustaksi tai vaaleaksi. Se soveltuu mm. juoksuun, hiihtoon, pyöräilyyn ja jopa thriathloniin, sillä sen uusi edistyksellinen Suunto Bluetooth Smart Belt -sykevyö mittaa sykkeen myös uidessa. Pakkauksen mukana tulee Suunto Ambit3 Sports White sykemittari, Suunto Bluetooth Smart Belt -sykevyö, USB-latausjohto, pikaohjekirja sekä takuuvihko. Olemme virallinen Suunto jälleenmyyjä, joten myönnämme meiltä ostetuille Suunto tuotteille 2 vuoden virallisen takuun. Suunnon takuupalvelu on vertaansa vailla, sillä mittari haetaan ilmaiseksi suoraan sinulta, ja toimitetaan takaisin kun se on huollettu. Lisätietoa takuupalvelusta on saatavilla ja mahdollisen huoltopyynnön voi tehdä Suunnon virallisilta kotisivuilta.

Suunto Ambit3 Sport -sykemittareissa on Suunnon uusin FusedSpeed™ teknologia, joka mittaa nopeutta aivan uudella tavalla. Sen mittaustarkkuus on aivan omassa luokassaan. FusedSpeed™ teknologia mittaa nopeutta GPS sirun ja kiihtyvyysantureiden tuottaman datan avulla, jolloin se saavuttaa paljon paremman tarkkuuden kuin kilpailevat teknologiat. Sport -sarjan mittareissa on myös korkeuden mittaus GPS signaalin avulla. Nopeus ja korkeustietoja yhdistämällä, saadaan tarkkaa dataa esimerkiksi siitä kuinka paljon olet noussut, tai laskenut lenkkisi aikana. Saat tietoosi myös vauhtisi, nopeutesi sekä kuljetun matkan. Suunto Ambit3 latteessa on lukuisia loistavia kuntoiluominaisuuksia. Se tuo mukanaan esimerkiksi tärkeät pyöräily- ja uintiominaisuudet. Ambit3 Sport on siis täysiverinen multisport -sykemittari. Voit helposti vaihtaa liikuntamuotoa kesken harjoituksen, ja laitteen asetukset muuttuvat samalla lajia vastaavaksi. Ambit3 tallentaa uintimatkan, ajan, tahdin, vetojen määrän sekä sykkeen. Laite tunnistaa uintityylisi ja tallentaa tiedot. Kaikki tiedot ovat analysoitavissa Movescount.com palvelussa. Ambit3 sykemittarin avulla pystyt seuraamaan reaaliaikaista, keskimääräistä ja maksimi tehoa pyöräillessäsi watteina (Vaatii lisävarusteen). Nämä tiedot ovat tarpeellisia varsinkin pitkää matkaa poljettaessa, jolloin pyöräilijä voi tarkkailla tehokkuutaan ja varmistaa energian riittävyyden. Siirtämällä nämä tiedot Movescount.com palveluun, voit seurata maksimitehokäyrää ja analysoida sitä graafisesti. Lisävarusteen avulla laite näyttää myös poljinnopeustiedot.

Sport White sykemittarin runko on äärimmäisen kestävä sillä se on valmistettu kestävästä lasikuidulla vahvistetusta polyamidista. Tämä edistyksellinen materiaali mahdollistaa rannetietokoneen kevyeden. Sen kellolasi on kestävää mineraalilasia. Suunto Ambit3 sykemittarin ranneke on valmistettu kestävästä ja miellyttävän tuntuisesta polyuretaania.

Suunto Ambit3 Sport White HR tuotteessa on kirkas säädettävissä oleva taustavalo ja sen näytön väri on vaihdettavissa positiivisesta negatiiviseksi napin painalluksella. Se toimii siis useissa eri tilanteissa, niin pimeällä kuin valoisallakin. Suunto Ambit -tuoteperhettä on kiitelty erityisesti sen kestävyyden, luotettavan korkeusmittarin, äärimmäisen tarkan GPS-vastaanottimen sekä vesitiiveytensä ansiosta. Suomenkielisen käytöjärjestelmänsä ansiosta se on myös äärimmäisen helppo käyttää. Tämän kaiken lisäksi laite päivittää kellonajan suoraan GPS -sateliitista, joten sinulla on aina tarkka kellonaika ranteessasi. 

Ambit-malliston laitteille on tehty lukuisia Suunto App -Sovelluksia sekä kunto-ohjelmia. Näitä sovelluksia ja ohjelmia voi ladata helposti ilmaiseksi Suunto Movescount.com -palvelusta. Sovellusten ja kunto-ohjelmien avulla voit räätälöidä laitteesi itsellesi ja tavoitteillesi sopivaksi. Voit käyttää useita harjoittelusovelluksia yhtä aikaa ja niiden keräämää dataa voi käyttää jälkikäteen analysointiin. Pystyt määrittämään tavoitteiden saavuttamiseen ääni- ja valoefektejä. Kustomointi tapahtuu jos / sitten periaattella. Esimerkiksi "Jos X saavutetaan, niin näyttö vilkkuu". Ladattavissa olevia sovelluksia on esimerkiksi: Auringon nousu ja laskuajat, vuorovesi -informaatio, myrskyhälytys, pydamidi intervalli -sovellus, korkeaintensiiviset intervallit -sovellus, haamujuoksija -sovellus, marathon juoksuajan laskuri, juoksun tehokkuutta mittaava sovellus, virtuaalinen valmentaja sovellus sekä ortostaattinen syketesti.


Mitä uutta Suunto Ambit3 Sport -sykemittarit tuovat verrattuna aikaisempiin suunto Ambit2 laitteisiin?

Suunto Ambit3 Sport White sykemittarissa on kaikki vanhemman Ambit 2S sukupolven ominaisuudet, ja lisäksi uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Tähän osioon listaamme nämä uudet mielenkiintoiset ominaisuudet:

Bluetooth Smart Yhteensopivuus. Uusissa Ambit3 laitteissa vanha ant+ teknologia on korvattu Bluetooth Smart teknologialla. Se on siis yhteensopiva Bluetooth Smart -yhteyttä tukevien lisävarusteiden kanssa. Näiden lisävarusteiden avulla saat laitteeseesi esimerkiksi poljinnopeus- ja tehotiedot pyöräillessäsi, sekä nopeus- ja matkatiedot liikkuessasi sisätiloissa. Se on tulevaisuuden teknologia loistavan yhdistettävyytensä ansiosta. Suurimmat pelaajat markkinoilla ovat hypänneet Bluetooth Smart -teknologian kelkkaan. Näitä yrityksiä on esimerkiksi Apple, Samsung ja Microsoft. Tämä mahdollistaa Suunnon tuotteiden yhdistämisen Bluetooth Smart yhteensopiviin puhelimiin.

Kaksi kertaa enemmän tallennuskapasiteettia. Laitteissa on uusi lähes kaksi kertaa isompi tallennuskapasiteetti, joten pystyt lataamaan laitteellesi enemmän urheilusovelluksia.

Sykkeen mittaus uidessa. Uusien HR pakkausten mukana tulee nyt entiestä pienempi Suunto Bluetooth Smart -sykevyö, joka mittaa syketta myös uidessa. Sykevyö tallentaa sykkeen uinnin aikana, ja siirtää sen uimisen jälkeen sykemittariin. Sykevyö on myös käytettävissä uuden iPhonelle ladattavissa olevan Suunto-movescount mobiiliapplikaation kanssa.

Aktiivisuusmittaus. Uuden sukupolven Ambit-laitteet mittaavat päivittäistä aktiivisuuttasi kellossa olevan kiihtyvyysanturin avulla. Se pystyy laskemaan huomattavasti tarkemman palautusajan yhdistämällä harjoituksistasi saadun datan ja muun aktiivisuutesi.

Älypuhelinintegraatio. Kun olet integroinut Suunto Ambit3 laitteen iPhone puhelimesi kanssa, niin saat älypuhelimesi hälytykset ja ilmoitukset suoraan rannetietokoneesi näytölle. Se ilmoittaa esimerkiksi saapuneista tekstiviesteistä ja puheluista, sekä kaikista muistakin ilmoituksista jotka käyttävät Applen ilmoituskeskusta (notification center). Halutessasi, laite siirtää automaattisesti harjoitustietosi iPhonen Movescount-applikaatioon Bluetooth Smart -teknologian avulla. Applikaatio siirtää tiedot edelleen movescount.com tilillesi. Tiedonsiirrossa kestää noin 30-60 sekunttia riippuen siitä kuinka monta lisävarustetta sinulla on ollut käytössäsi harjoituksen aikana. Voit valita mitä lajeja Ambit3 näyttää lajiprofiileissasi ja muuttaa näiden profiilien asetuksia suoraan iPhone sovellusta, eli enää sinun ei tarvitse päästä tietokoneelle muuttamaan niitä. Lisäksi voit muttaa näyttöasetuksia, eli päättää mitä tietoja ja dataa rannetietokone näyttää sinulle liikkuessasi. Suunto Movescount applikaation kanssa yhteensopivat mobiililaitteet: iPad 3rd generation tai myöhempi, iPad Mini, iPad Air, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S ja iPod Touch 5th Generation

Mahdollisuus käyttää iPhonea sykemittarin näyttönä. Tätä ominaisuutta ei löydy mistään muusta markkinoilla olevasta laitteesta. Kun käytät Ambit3 laitettasi puhelimesi kanssa, niin voit käyttää sykemittaris GPS-signaalia yhdistettynä iPhonen isomman näytön kanssa. Tämä on käytännöllinen ominaisuus etenkin pyöräilijöille, sillä sen avulla näet esimerkiksi sykkeesi, nopeutesi, vauhtisi ja kulkemasi reitin reaaliajassa puhelimesi näytöltä. Näet kokoajan kartalta missä kuljet, ja voit navigoida näppärästi. Et siis tarvitse erillistä isonäyttöistä pyöräilytietokonetta.

Suunto Movie -elokuvat ja valokuvaintegraatio. Liitettyäsi rannetietokoneesi iPhone -applikaation, voit ottaa harjoituksesi aikana kuvia joihin saat valita sinulle merkityksellistä tieto treenistäsi niin sanotusti overlay:nä, eli kuvan yhteyteen tulee esimerkiksi syketietosi juuri sillä hetkellä jolloin kuvan otit. Pystyt tietenkin jakamaan kuviasi suoraan Sosiaalisessa mediassa. Applikaatio mahdollistaa myös Suunto Movie -elokuvan teon, eli pystyt jälkikäteen yhdellä kosketuksella tekemään ”elokuvan” harjoituksestasi. Näet NASA:n sateliittikuvana kulkemasi reitin ja applikaatio nostaa harjoituksestasi treenitietoja elokuvaan. Jos vaikka juoksit Mount blancille ja takaisin niin elokuvaan tulee todennäköisesti ainakin tieto korkeudesta jossa kävit.


Laitteen Ulkoilu- ja GPS-ominaisuudet:

 • Korkeusmittari GPS datan avulla
 • Vertikaalinen nopeus GPS-datan avulla
 • Nousu- ja laskumittari
 • Suunto Apps sovellustietokannasta ladattavissa myrskyvaroitin ja vuorovesitiedot
 • Täysiverinen GPS (SIRFIV siru)
 • Sijaintidata koordinaattijärjestelmässä
 • Waypoint navigaatio eli reittipistenavigaatio
 • POI eli Point Of Interest: Voit tallentaa mielenkiintoisia ja tärkeitä kohteita reitille
 • Energiansäästötila
 • Graafinen korkeuskaavio
 • 3D -kompassi, jossa on erannon korjaustoiminta
 • Auringon nousu- ja laskuajat valmiiksi ladattuna ohjelmana

Kuntoilu- ja multisport -ominaisuudet:

 • Manuaaliset ja automaattiset kierrosajat
 • Palautumisaika, joka ottaa huomioon kuntoilun lisäksi päivittäisen aktiivisuuden
 • Countdown -ajastin
 • Intervalli ajastin muokattavilla intervalleilla 
 • Herkkä nopeusmittari, joka käyttää apunaan kiihtyvyysmittaria ja GPS dataa
 • Reitin nauhoitus ja analysointi Movescount.comissa
 • Multisport tilat (useita liikuntalajeja valittavissa Movescount.comissa)
 • Interaktiiviset kartat ja taulukot Movescount.com palvelussa
 • Mahdollisuus tallentaa useita urheilulajeja samaan lokiin

Uintiominaisuudet:

 • Sykkeen mittaus uidessa
 • Uintinopeus ja -matka
 • Vetojen kokonaismäärä ja tyyli
 • Uintiajan analysointi, uintireitin pituus, kierrokset ja kokonaismatka
 • Movescountissa voi taulukoida vedot, tempon ja keston

Suunto Apps sovelluksiin liittyvät ominaisuudet:

 • Voit käyttää viittä harjoitussovellusta yhtä aikaa.
 • Sovellusten keräämää dataa voi käyttää jälkikäteen analysointiin.
 • Voit kustomoida sovelluksia entistä paremmin. Voit esimerkiksi määrätä tavoitteiden saavuttamiseen efektejä jos / sitten periaattella. Esim. "Jos X saavutetaan, niin näyttö vilkkuu"

Yleiset ominaisuudet:

 • Mineraalilasi
 • Kestävä lasikuidulla vahvistettu polyamidikuori, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokehä
 • Polyuretaanista valmistettu ranneke alumiini soljella
 • Paino 80g
 • Laitteen ympärysmitta 50mm ja paksuus 15,5mm.
 • Aika, päivämäärä, hälytykset ja kaksoisaika. Aika päivittyy GPS singaalista, joten kellosi on aina täsmällisesti ajassa
 • Kielet (EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, PT, SV)
 • Vesitiivis 50m asti (ISO6425)
 • GPS signaaliin perustuva ajan määritys
 • Näytön voi vaihtaa positiivisesta negatiiviseksi napin painalluksella. (vaaleasta tummaksi)
 • Säädettävissä oleva taustavalo
 • Näppäinlukko
 • Näyttää akun lataustason
 • Laitteen akku kestää 8 tuntia jatkuvalla GPS päivityksellä, 15 tuntia kun se ottaa singaalin kerran 5 sekunnissa ja 100 tuntia kun laite ottaa signaalin kerran minuutissa. Akku kestää 14 päivää, jos käytössä on pelkät kello-ominaisuudet
 • Valittavissa metrinen ja imperiaalinen järjestelmä
 • Datan siirtäminen movescount.comiin USB kaapelin tai Bluetooth Smart yhteyden avulla
 • Akun lataaminen USB kaapelilla
 • Yksittäisten liikuntalajien kehittyneempi analyysi Movescount.com palvelussa
 • Liikkeiden analysointia voidaan laajentaa kuvilla ja teksteillä Movescount.com palvelussa

Suunto Movescount-mobiiliapplikaation kanssa yhteensopivat mobiililaitteet:

 • iPad 3rd generation tai uudempi, iPad Mini ja iPad Air
 • Phone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 ja 6+
 • iPod Touch 5th Generation
 • Android käyttöjärjestelmä 4.3 ja uudemmat versiot

SKU 16030
Brändi Suunto
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta