Suunto Core Gray Crush -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Core Gray Crush

Ei varastossa

SKU: 16035

Suunto Core Gray Crush on Suunnon syksyn 2014 tyylikäs uutuus supersuosittuun Core-sarjaan. Sarja on suosittu sen monipuolisten ominaisuuksien, sekä tyylikkään ulkonäön vuoksi. Tämän huippu-uutuuden ulkonäköä on paranneltu entisestään. Sen runko on valmistettu mustaksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä, jonka avulla uusi tyylikkään metallin ulkonäkö on saatu aikaiseksi. Se toimii siis entisiä Core-malleja paremmin myös rannekellona, joka edustaa kantajansa urheilullista elämäntapaa. Rannnetietokoneen kellotoiminnot pitävät sisällään normaalin kellonajan lisäksi päivämäärän, kaksoisajan, ajanottokellon eli kronografin, hälytyksen (herätys) sekä ajastimen. Suunto Core Gray Crush kellossa on pehmeä kumiranneke, joka on harmaa väriltään. Sen punaisin yksityiskohdin varustettu aikakehä (bezel) on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on pinnoitettu mustaksi luoden laitteelle elegantin ulkonäön. Gray Crush mallissa positiivi- eli vaalea digitaalikellotaulu viimeistelee kokonaisuuden. Suunnon laadukkaille Core rannetietokoneille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä laatikossa postikuluitta.

Tuotteessa on korkeusmittari, jonka avulla voi mitata korkeuseroja, nousu- ja laskunopeutta, sekä edistymistäsi nousemasi korkeuden mukaan. Sisäänrakennetun lokin ansioista laite myös muistaa kaikki pystysuuntaiset liikkeesi alku- ja lopetusaikasi väliltä. Korkeusmittarin mittaama maksimi korkeus on 9000m, joten laitteen toiminta-alueen rajat eivät tule vastaan. Loki muistaa automaattisesti korkeus- ja ilmanpainetiedot viimeiseltä seitsemältä päivältä.

Suunto Core Gray Crush näyttää yksityiskohtaisen kuvaajan nykyisestä merenpinnan ilmanpaineesta sisäänrakennetun Barometrin avulla. Se näyttää viimesen päivän tiedot puolen tunnin välein kirjattuna. Suunto Core pitää sinut myös ajantasalla mahdollisista säänmuutoksista. Laitteessa on myös myrskyvaroitin, joka ilmoittaa sinulle äkillisistä ilmanpaineen laskuista. Core rannetietokoneet ovat todella älykkäitä. Niissä on ominaisuus, jonka avulla ne vaihtavat automaattisesti ilmanpaine- ja korkeusmittarin väillä, riippuen siitä oletko liikkeessä vai paikallaan. Näin laite tulkitsee ilmanpaineen muutokset oikealla tavalla, oikeassa tilanteessa. 

Kompassi on luonnossa liikkuvan tärkein työväline, ja siksi laitteessa on sisäänrakennettu digitaalinen kompassi, joka näyttää pää- ja väli-ilmansuunnat. Ulkoilija tietää, että todellinen pohjoinen ja magneettinen pohjoinen eivät ole sama asia, ja siksi siihen on lisätty erannon korjaustoiminto, jonka avulla näiden välistä eroa voidaan korjata. Laite seuraa halutessasi määrittämääsi suuntimaa, mikä auttaa sinua kulkemaan maastossa aina oikeaan suuntaan. Suunto Core Gray Crush laitteessa on myös kiertokehä perinteistä käyttöä varten. Laite kestää hyvin myös uimista ja snorkkelisukeltamista, ja sen sisäänrakennettu syvyysmittari mittaa syvyyttä 10 metriin asti. Näet myös tämänhetkisen sukelluksen enimmäissyvyyden jatkuvasti. Tämän kaiken lisäksi laite tietää 400 eri sijainnin auringon nousu- ja laskuaikojen ennusteet ympäri maapallon.


Ominaisuudet:

 • Korkeusmittari, jossa on korkeuseron mittaus ja muisti korkeuslokia varten
 • Barometri, jossa on myrskyvaroitus ja säänmuutosten ilmaisin
 • Automaattinen vaihto korkeusmittarin ja barometrin välillä
 • Kompassi, jossa on puoliautomaattinen kalibrointi ja digitaalinen suunnannäyttö
 • Syvyysmittari snorkkelisukellukseen. Laitteen enimmäiskäyttösyvyys on 10 metriä (32,8 jalkaa).
 • Useita kello-, päivämäärä- ja hälytystoimintoja sekä kaksoisaika ja ajastin
 • Yli 400 sijainnin auringon nousu- ja -laskuajat eri puolilla maailmaa
 • Digitaalinen lämpömittari
 • Valikkoihin perustuva käyttöliittymä englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi
 • Paristo, jonka käyttäjä voi vaihtaa todella helposti kotikonstein
 • 2 vuoden takuu
SKU 16035
Brändi Suunto
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta