Suunto Essential Gold

Sku: 16072

549,00 €
-15%

Suunto Essential Gold

Lisää kuvia

Suunto Essential Gold

Tuotekoodi: 16072

Suunto Essential Gold 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 549,00 €

Hinta: 649,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Suunto Essential Gold on monipuolinen rannekello, joka on valmistettu käsityönä Suomessa. Sen valmistamisessa on käytetty ainoastaan laadukkaita materiaaleja. Sen ranneke on valmistettu aidosta kestävästä nahasta, ja runko ruostumattomasta teräksestä, joka on pinnoitettu kullan- /shampanjanväriseksi.

Suunto Essential Gold –kello kuuluu Suunnon uuteen premium -tuotesarjaan nimeltään Suunto Essential. Suunto Essential on Suunnon uusi Suomessa suunniteltu ja valmistettu tuotesarja, joka yhdistää elegantin ulkonäön laadukkaisiin materiaaleihin. Korkean laadun takaamiseksi, jokainen Essential –kello testataan ja kootaan käsin Suomessa. Tuotteiden design on hienostunutta ja selkeää. Minimalistiset ja puhtaat piirteet sulautuvat tuotteiden yksityiskohtaiseen viimeistelyyn luoden täydellisen kokonaisuuden. Myös kellon pakkaus on suunniteltu täydentämään tätä kokonaisutta. Kellot toimitetaan kankaisessa seikkailijan kääreessä, jonka mukana tulee myös muistivihko seikkailulokin pitämistä varten. Myönnämme kaikille Suunnon kelloille virallisen kahden vuoden takuun ja niiden rannekkeille vuoden takuun.

Tärkeimmät tuotetiedot lyhyesti: 
 • Valmistettu Suomessa 
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko 
 • Aidosta nahasta valmistettu ranneke 
 • Naarmuuntumaton safiirilasi 
 • Vesitiivis 30 metriin saakka, ja kestää uimista 
 • Altimetri, Barometri ja Kompassi (ABC-toiminnot) 
 • Kaksoisaika
 • Auringon nousu- ja laskuajat 
 • Lämpötila 
 • Myrskyvaroitin 
 • Syvyysmittari 10 metriin saakka 
 • Herätys
 • 2 vuoden takuu

Suunto Essential Gold on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on pinnoitettu kullan / shampanjan väriseksi. Kellon runko on pintakäsitelty harjatuksi,  muutamaa mattapintaista yksityiskohtaa lukuun ottamatta. Vaalea aidosta nahasta valmistettu ja valkoisin poikkitikkauksin koristeltu ranneke kruunaa tyylikkään kokonaisuuden. Gold-mallin rannekkeissa käytetty korkealaatuinen ja pehmeä vasikannahka alihankitaan vastuullisesti Brasiliasta. Rannekkeiden pehmeys ja mukavuus ovat vertaansa vailla, joten voit olla varma että tuote istuu ranteeseesi. Kaikki Suunto Essential- ja Core–rannekellojen rannekkeet ovat yhteensopivia keskenään, ja ostettavissa myös erikseen. Voit siis luoda uusia tyylejä kätevästi ja edullisesti vaihtamalla kellosi rannekkeen väriä ja materiaalia.

Essential –rannekellot ovat todella kestäviä, joten ne soveltuvat niin vapaa-aikaan kuin erä- ja vaelluskäyttöön. Kova ja laadukas teräskuori sekä korkealaatuinen safiirilasi suojaavat kellon vaaleaa digitaalista kellotaulua ja koneistoa, sekä mittausinstrumentteja. Safiirilasi on kolme kertaa kovempaa kuin mineraalilasi. Se on käytännössä lähes naarmuuntumatonta ja säilyy ajan saatossa kirkkaana. Voit myös uida sen kanssa sillä se on vesitiivis kymmeneen metrin syvyyteen saakka.

Rungon sisään kätkeytyy digitaalinen kompassi, lämpömittari, syvyysmittari ja barometri, joka mittaa myös korkeutta (barometrinen altimetri). Tarkkailemalla ilmanpainetta barometrin avulla, voit ennustaa sääolosuhteiden nopeita muutoksia ja reagoimaan niihin tarvittaessa. Lisäksi voit asettaa kelloon myrskyvaroituksen. Barometrinen altimetri kertoo sinulle kuinka korkealla sijaitset meren pinnasta. Lisäksi voit helposti seurata nousujasi ja laskujasi. Kelloon on ohjelmoitu myös auringon nousu ja laskuajat. Suunto Essential –rannekellot soveltuvat siis täydellisesti esimerkiksi vuorikiipeilijöille, laskettelijoille ja eränkävijöille. Ennen kaikkea Essential –kellot ovat kuitenkin lifestyle –tuotteita, jotka soveltuvat kaikille korkeaa laatua ja suomalaista designia arvostaville.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16072
Brändi Suunto
Väri Kulta
Sukupuoli Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet Päivyri
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 49
Rungon väri Kulta
Taulun väri LCD
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita