Suunto Spartan Ultra/Sport 9H näytönsuojalasi

d:Suunto Spartan Ultra/Sport 9H näytönsuojalasi. Suojalasi on kovuudeltaan 9H eli sitä on erittäin vaikea saada naarmuuntumaan. Lasi on lähes heijastamaton, todella kirkas ja siinä on optimaalinen läpinäkyvyys. Lasin paksuus on vain 0,2mm. Paketissa mukana lasi sekä märkä- ja kuiva liinan näytön puhdistusta varten. Lasi liimataan näytön päälle poistamalla liima puolelta suojakalvo ja asettamalla lasi alkuperäisen lasin päälle. Sopii seuraaviin Suunnon malleihin: Spartan Ultra, Spartan Sport, Spartan Sport Wrist HR sekä Suunto 9 Baro. Huom: Näytönsuojalasi on tarkoituksella hieman pienempi kuin laitteen näyttö, näytön muodon ja lasin asennettavuuden vuoksi.  Lue ohjeet suojalasin asentamiseen täältä.

Sku: 31636

9,90 €
Suunto Spartan Ultra/Sport 9H näytönsuojalasi 4 56

Suunto Spartan Ultra/Sport 9H näytönsuojalasi

Suunto Spartan Ultra/Sport 9H näytönsuojalasi

Tuotekoodi: 31636

Suunto Spartan Ultra/Sport 9H näytönsuojalasi 4 56

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

9,90 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Suunto Spartan Ultra/Sport 9H näytönsuojalasi. Suojalasi on kovuudeltaan 9H eli sitä on erittäin vaikea saada naarmuuntumaan. Lasi on lähes heijastamaton, todella kirkas ja siinä on optimaalinen läpinäkyvyys. Lasin paksuus on vain 0,2mm. Paketissa mukana lasi sekä märkä- ja kuiva liinan näytön puhdistusta varten. Lasi liimataan näytön päälle poistamalla liima puolelta suojakalvo ja asettamalla lasi alkuperäisen lasin päälle. Sopii seuraaviin Suunnon malleihin: Spartan Ultra, Spartan Sport, Spartan Sport Wrist HR sekä Suunto 9 Baro.

Huom: Näytönsuojalasi on tarkoituksella hieman pienempi kuin laitteen näyttö, näytön muodon ja lasin asennettavuuden vuoksi. 

Lue ohjeet suojalasin asentamiseen täältä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31636

Pieni hetki