Tähkä Hopeiset Jälkiruokalusikat

d:Kultakeskuksen kotimaisen Tähkä sarjan jälkiruokalusikat ovat valmistettu hopeasta. Pituudeltaan jälkiruokalusikat ovat 16 cm. Pakkaus sisältää 6 kappaletta jälkiruokalusikoita. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen taakse nimikirjaimet ja päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15138

;
700,00 €
-20%

Tähkä Hopeiset Jälkiruokalusikat

Tähkä Hopeiset Jälkiruokalusikat

Tuotekoodi: 15138

Tähkä Hopeiset Jälkiruokalusikat 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

876,00 €

700,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Tähkä sarjan jälkiruokalusikat ovat valmistettu hopeasta. Pituudeltaan jälkiruokalusikat ovat 16 cm. Pakkaus sisältää 6 kappaletta jälkiruokalusikoita. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen taakse nimikirjaimet ja päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15138
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki