Tähkä Hopeiset Kahvilusikat

d:Kultakeskuksen kotimaisen Tähkä sarjan kahvilusikat ovat valmistettu hopeasta. Pituudeltaan kahvilusikka on 11,5 cm. Pakkauksen mukana tulee 6 kappaletta kahvilusikoita. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen taakse nimikirjaimet ja päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15136

;
229,00 €
-33%

Tähkä Hopeiset Kahvilusikat

Tähkä Hopeiset Kahvilusikat

Tuotekoodi: 15136

Tähkä Hopeiset Kahvilusikat 0 0

Väliaikaisesti loppu

342,00 €

229,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Tähkä sarjan kahvilusikat ovat valmistettu hopeasta. Pituudeltaan kahvilusikka on 11,5 cm. Pakkauksen mukana tulee 6 kappaletta kahvilusikoita. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen taakse nimikirjaimet ja päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15136
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki