Tapio Wirkkala Tapio jälkiruokalusikat 6 osaa 518-132-6

d:Muotoilija Tapio Wirkkalan design-jälkiruokalusikat tuovat tyyliä illallispöytään. Lahjapakkaus sisältää kuusi ruostumattomasta teräksestä valmistettua lusikkaa, joiden pituus on 178 mm. Lusikat toimitetaan mustassa Tapio Wirkkala -lahjarasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kahvan takapuolelle nimikirjaimet tai pävämäärän (max. 5 merkkiä). Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32005

;
54,90 €

Tapio Wirkkala Tapio jälkiruokalusikat 6 osaa 518-132-6

Tapio Wirkkala Tapio jälkiruokalusikat 6 osaa 518-132-6

Tuotekoodi: 32005

Tapio Wirkkala Tapio jälkiruokalusikat 6 osaa 518-132-6 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

54,90 €

Tuotekuvaus

Muotoilija Tapio Wirkkalan design-jälkiruokalusikat tuovat tyyliä illallispöytään. Lahjapakkaus sisältää kuusi ruostumattomasta teräksestä valmistettua lusikkaa, joiden pituus on 178 mm. Lusikat toimitetaan mustassa Tapio Wirkkala -lahjarasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kahvan takapuolelle nimikirjaimet tai pävämäärän (max. 5 merkkiä). Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32005
Brändi Tapio Wirkkala
mpn 518-132-6

Pieni hetki