Thomas Sabo Rebel Spirit Moonphase WA0325

d:Thomas Sabo Rebel Spirit Moonphase WA0325 -rannekellosta löytyy harvinaislaatuinen kuun vaiheen osoitin. Aito nahkaranneke ja mustalla onyksilla koristeltu säätönuppi ovat nekin komeita, arvokkuutta lisääviä yksityiskohtia. 42 mm teräsrunko pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota 6P24 -koneiston. Mineraalilasin päällä on ohut safiiripinnoite, joka tekee kellotaulusta heijastamattoman ja entistä kestävämmän naarmuuntumista vastaan. Saatavilla myös hopeanvärisellä kellotaululla ja teräsrannekkeella. Kaikille Thomas Sabo -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Sku: 33191

;
229,00 €

Thomas Sabo Rebel Spirit Moonphase WA0325

Thomas Sabo Rebel Spirit Moonphase WA0325

Tuotekoodi: 33191

Thomas Sabo Rebel Spirit Moonphase WA0325 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

229,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Thomas Sabo Rebel Spirit Moonphase WA0325 -rannekellosta löytyy harvinaislaatuinen kuun vaiheen osoitin. Aito nahkaranneke ja mustalla onyksilla koristeltu säätönuppi ovat nekin komeita, arvokkuutta lisääviä yksityiskohtia. 42 mm teräsrunko pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota 6P24 -koneiston. Mineraalilasin päällä on ohut safiiripinnoite, joka tekee kellotaulusta heijastamattoman ja entistä kestävämmän naarmuuntumista vastaan. Saatavilla myös hopeanvärisellä kellotaululla ja teräsrannekkeella.

Kaikille Thomas Sabo -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33191
Brändi Thomas Sabo
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 170 - 220 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn WA0325

Pieni hetki