Thomas Sabo Rebel Urban Chronograph WA0187

d:Thomas Sabo Rebel Urban Chronograph WA0187 -rannekellon erikoisuus on sen upean yksityiskohtainen kellotaulu. Kaksikerroksinen kuviointi ja roomalaiset indeksit luovat kellolle antiikkisen vaikutelman, joka yhdistyy sulavasti käytännöllisiin sekuntikello- ja päivyritoimintoihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on leveydeltään 43 mm ja pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota OS2A -koneiston. Mineraalilasi on pinnoitettu ohuella safiirikerroksella, tarjoten entistä paremman suojan pikkukolhuja ja naarmuuntumista vastaan. Keraaminen, musta kehä luo kellotaulun ohella komeaa kontrastia tähän muuten kuparinsävyiseen kokonaisuuteen. Kaikille Thomas Sabo -rannekelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Sku: 33196

;
479,00 €

Thomas Sabo Rebel Urban Chronograph WA0187

Thomas Sabo Rebel Urban Chronograph WA0187

Tuotekoodi: 33196

Thomas Sabo Rebel Urban Chronograph WA0187 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

479,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Thomas Sabo Rebel Urban Chronograph WA0187 -rannekellon erikoisuus on sen upean yksityiskohtainen kellotaulu. Kaksikerroksinen kuviointi ja roomalaiset indeksit luovat kellolle antiikkisen vaikutelman, joka yhdistyy sulavasti käytännöllisiin sekuntikello- ja päivyritoimintoihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on leveydeltään 43 mm ja pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota OS2A -koneiston. Mineraalilasi on pinnoitettu ohuella safiirikerroksella, tarjoten entistä paremman suojan pikkukolhuja ja naarmuuntumista vastaan. Keraaminen, musta kehä luo kellotaulun ohella komeaa kontrastia tähän muuten kuparinsävyiseen kokonaisuuteen.

Kaikille Thomas Sabo -rannekelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33196
Brändi Thomas Sabo
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Keramiikka, Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta, Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn WA0187

Pieni hetki