Tommy Hilfiger Luke 1791121

⭐⭐⭐⭐⭐ ”Kello on sopivan näyttävä ja
hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.”

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 179.00 €
Normaalihinta: 239.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 179.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 17183
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Tommy Hilfiger Luke 1791121 on näyttävä miesten kello, jossa yhdistyy upeasti sen kullan värinen runko tummansiniseen kellotaulun kehään sekä upeaan, kontrastia luovaan valkoiseen kellotauluun. Luke-kello on erinomainen valinta arjen käänteisiin, sillä sen ominaisuuksiin kuuluu keskellä alhaalla löytyvä päivyri, oikealta viikonpäivänäyttö sekä vasemmalta 24h näyttö. Kellon rungon leveys on 46 mm tuoden sille näyttävää ilmettä. Kellon rungon paksuus pysynyt varsin maltillisena sen ollessa 12 mm. Kellon metallirannekkeen leveys on 22 mm ja se on helposti vaihdettavissa, joten halutessaan kellolle saa helposti paljon uutta ilmettä vaihtamalla esimerkiksi elegantin nahka- tai sporttisen silikonirannekkeen. Tommy Hilfiger -kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 17183
Brändi Tommy Hilfiger
Kaiverrus 15
Rungon leveys 46 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Hopea
Väri Hopea, Kulta, Sininen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 1791121