Triwa FAST113 Coral Falken Brown Classic

d:Triwa FAST113 Coral Falken Brown Classic -kellossa kellossa on ruotsalaisen Tärnsjön valmistama tumman ruskea nahkaranneke ja valkoinen kellotaulu. Kellon runko on kullanvärinen. Kellon rungon leveys on 38 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Laadukkaille Triwa kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 25280

;
119,00 €
-40%

Triwa FAST113 Coral Falken Brown Classic

Triwa FAST113 Coral Falken Brown Classic

Tuotekoodi: 25280

Triwa FAST113 Coral Falken Brown Classic 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

199,00 €

119,00 €

Tuotekuvaus

Triwa FAST113 Coral Falken Brown Classic -kellossa kellossa on ruotsalaisen Tärnsjön valmistama tumman ruskea nahkaranneke ja valkoinen kellotaulu. Kellon runko on kullanvärinen. Kellon rungon leveys on 38 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Laadukkaille Triwa kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25280
Brändi Triwa
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Väri Kulta, Ruskea, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn FAST113

Pieni hetki