Triwa SPST105 STAMPD Limited Edition

Sku: 24092

269,00 €

Triwa SPST105 STAMPD Limited Edition

Triwa SPST105 STAMPD Limited Edition

Tuotekoodi: 24092

Triwa SPST105 STAMPD Limited Edition 0 0

Loppu varastosta

269,00 €

Tuotekuvaus

Triwa SPST105 STAMPD Limited Edition on Triwan ja STAMPD katuvaate brändin yhteistyömalli. Kellossa on valkoiset viisarit, joissa mustat kärjet, muutoin kello on täysin musta. Mustassa kangas rannekkeessa on käytännöllinen ja kestävä kaksoislinkkulukko. Tämä rannekello on todella tyylikäs asuste vapaa-aikaan. Rungon leveys 38mm ja rannekkeen leveys 20mm. Kaikille Triwa-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Mustavalkoisesta, minimalistisesta tyylistä tunnettu, Los Angelesista ponnistava katumuodin brändi STAMPD, on yhdistänyt voimansa tukholmalaisen, nykyaikaisista skandinaavisista kelloista ja asusteista tunnetun TRIWAn kanssa. Yhdessä brändit sekoittavat vaikutteita sekä Tukholmasta että LA:sta luodakseen malliston, joka ilmentää molempien kaupunkien henkeä ja tyyliä. TRIWA X STAMPD -rannekelloa on valmistettu rajoitettu erä. Kello on tyyliltään minimalistinen ja linjakas. Mattamusta kellotaulu, mustavalkoiset viisarit ja musta nylonranneke metallisella perhossoljella luovat tehokasta kontrastia. Kellon runko on mustaa, kiillotettua ruostumatonta terästä.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän. Takakanteen mahtuu noin 15 merkkiä. Valitse ensin ilmainen kaiverrus lisää ostoskoriin -napin yläpuolelta. Sitten voit valita kaiverruksessa käytettävän tekstityylin ja kirjoittaa kaiverrettavat tiedot kaiverrus-tekstikenttään. Huom. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24092
Brändi Triwa
Väri Musta
Kaiverrus 15
Sukupuoli Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 38
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita