Troika Card Check CDC20-01/CB käyntikorttikotelo

d:Troika Card Check CDC20-01/CB käyntikorttikotelo on valmistettu kevyestä hiilikuidusta. Alumiininen musta mattapinta ja hillitty kuviointi kotelon pinnassa on tyylikäs kokonaisuus. Koteloon mahtuu yhteensä 22 käyntikorttia. Jos haluat säilyttää siellä esimerkiksi pankkikorttia, on kotelo RFID-suojattu, joten niitä ei pääse kopioimaan. Kevyt kotelo painaa vain 21 g, ja sen mitat ovat 9,5 x 6 x 0,9 cm. Kotelo toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta korttikotelon rahaklipsiin esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 42808

;
9,90 €
UUSI

Troika Card Check CDC20-01/CB käyntikorttikotelo

Troika Card Check CDC20-01/CB käyntikorttikotelo

Tuotekoodi: 42808

Troika Card Check CDC20-01/CB käyntikorttikotelo 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

9,90 €

Tuotekuvaus

Troika Card Check CDC20-01/CB käyntikorttikotelo on valmistettu kevyestä hiilikuidusta. Alumiininen musta mattapinta ja hillitty kuviointi kotelon pinnassa on tyylikäs kokonaisuus. Koteloon mahtuu yhteensä 22 käyntikorttia. Jos haluat säilyttää siellä esimerkiksi pankkikorttia, on kotelo RFID-suojattu, joten niitä ei pääse kopioimaan. Kevyt kotelo painaa vain 21 g, ja sen mitat ovat 9,5 x 6 x 0,9 cm. Kotelo toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta korttikotelon rahaklipsiin esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 42808
Brändi Troika
Kaiverrus 20
Takuu 2 vuotta
mpn CDC20-01/CB

Pieni hetki