Troika luottokorttilompakko välitaskuilla - 3 eri väriä

d:Troika luottokorttilompakko välitaskuilla on tyylikäs taitettava korttitasku, jossa on kestävä lisäkorttiviuhka sisällä. Lompakon metalliseen rahaklipsin alle on helppo taittaa setelit ja kuitit talteen. Lompakon ulkopinta on valmistettu aidosta nahasta ja sisäpuoli tekonahasta. Muoviseen korttiviuhkaan mahtuu 20 korttia. Tyhjän lompakon paino 84 grammaa ja koko 68x15x105 mm. Lompakosta on saatavilla kolmea eri väriä, joiden koodit ovat: CCT52-LE / CCT56-NB / CCT59-LE . Voimme kaivertaa veloituksetta korttikotelon rahaklipsiin esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 25110

;
29,00 €
Troika luottokorttilompakko välitaskuilla - 3 eri väriä 4 4
-15%

Troika luottokorttilompakko välitaskuilla - 3 eri väriä

Troika luottokorttilompakko välitaskuilla - 3 eri väriä

Tuotekoodi: 25110

Troika luottokorttilompakko välitaskuilla - 3 eri väriä 4 4

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

34,00 €

29,00 €

Tuotekuvaus

Troika luottokorttilompakko välitaskuilla on tyylikäs taitettava korttitasku, jossa on kestävä lisäkorttiviuhka sisällä. Lompakon metalliseen rahaklipsin alle on helppo taittaa setelit ja kuitit talteen. Lompakon ulkopinta on valmistettu aidosta nahasta ja sisäpuoli tekonahasta. Muoviseen korttiviuhkaan mahtuu 20 korttia. Tyhjän lompakon paino 84 grammaa ja koko 68x15x105 mm. Lompakosta on saatavilla kolmea eri väriä, joiden koodit ovat: CCT52-LE / CCT56-NB / CCT59-LE .

Voimme kaivertaa veloituksetta korttikotelon rahaklipsiin esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25110
Brändi Troika
Kaiverrus 20
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki