Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelo

d:Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelo on todella kätevä pienikokoinen ja kestävä. Silk Line sarjan kotelojen alumiinipintaan on saatu aikaiseksi tyylikäs mattapinta monimutkaisella käsityönä tehtävällä käsittelyllä. Kotelo on RFID suojattu eli etäluettävää sirua ei voi lukea korttikotelon läpi. Kotelossa on oma puoli käteisellä ja oma puoli korteille. Molemmat puolille on oma painin kotelon päässä, josta ne avautuvat. Tru Virtu lompakot ovat muotoilultaan moderneja ja tyylikkäitä, ja sopivat niin miehille kuin naisillekkin. Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelon avulla voit kuljettaa mukanasi seteleitä, luottokortteja, kuitteja ja jopa kolikoita. Kotelot ovat patentoituja ja ne aukeavat helposti nappia painamalla. Kaiverrus veloituksetta!Tuotteen ominaisuudet:Moderni, ergonominen ja elegantti desing, joka takaa maksimaalisen toiminnallisuuden mahdollisimman pienessä koossa.Kotelo on RFID suojattu eli etäluettävää sirua ei voi lukea korttikotelon läpi.Sopii kätevästi jokaiseen housun ja takin taskuun sekä tietenkin myös käsilaukkuun.Kestävä pinta, joka on valmistettu anodisoidusta alumiinista.Kevyt ja äärimmäisen kestävä alumiinin ja polymeerin yhdistelmästä johtuen.Valmistettu ja suunniteltu SaksassaPatentoituKortit:- Käyttäjäystävällinen ja tilaa säästävä lokero kuudelle luottokortille - Lisätila kuiteille ja käyntikorteilleKäteinen:- Kolikkotasku- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rahaklipsi seteleille Kotelo:- Mitat: 69 x 115 x 28 mm- Paino: 88 grammaaVoimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon etukanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 25684

;
49,95 €
Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelo 5 1
  • Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelo on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelo

Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelo

Tuotekoodi: 25684

Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelo 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,95 €

Tuotekuvaus

Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelo on todella kätevä pienikokoinen ja kestävä. Silk Line sarjan kotelojen alumiinipintaan on saatu aikaiseksi tyylikäs mattapinta monimutkaisella käsityönä tehtävällä käsittelyllä. Kotelo on RFID suojattu eli etäluettävää sirua ei voi lukea korttikotelon läpi. Kotelossa on oma puoli käteisellä ja oma puoli korteille. Molemmat puolille on oma painin kotelon päässä, josta ne avautuvat. Tru Virtu lompakot ovat muotoilultaan moderneja ja tyylikkäitä, ja sopivat niin miehille kuin naisillekkin. Tru Virtu Cash & Cards Silk Line korttikotelon avulla voit kuljettaa mukanasi seteleitä, luottokortteja, kuitteja ja jopa kolikoita. Kotelot ovat patentoituja ja ne aukeavat helposti nappia painamalla. Kaiverrus veloituksetta!

Tuotteen ominaisuudet:

 • Moderni, ergonominen ja elegantti desing, joka takaa maksimaalisen toiminnallisuuden mahdollisimman pienessä koossa.
 • Kotelo on RFID suojattu eli etäluettävää sirua ei voi lukea korttikotelon läpi.
 • Sopii kätevästi jokaiseen housun ja takin taskuun sekä tietenkin myös käsilaukkuun.
 • Kestävä pinta, joka on valmistettu anodisoidusta alumiinista.
 • Kevyt ja äärimmäisen kestävä alumiinin ja polymeerin yhdistelmästä johtuen.
 • Valmistettu ja suunniteltu Saksassa
 • Patentoitu

Kortit:
- Käyttäjäystävällinen ja tilaa säästävä lokero kuudelle luottokortille 
- Lisätila kuiteille ja käyntikorteille

Käteinen:
- Kolikkotasku
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rahaklipsi seteleille

 Kotelo:

- Mitat: 69 x 115 x 28 mm
- Paino: 88 grammaa

Voimme kaivertaa ilmaiseksi lompakon etukanteen esimerkiksi nimikirjaimet. Valitse ensin ilmainen kaiverrus, sen jälkeen kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25684
Brändi Tru Virtu
Kaiverrus 50
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki