Tru Virtu Click & Slide Black Lizard

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 52.50 €
Normaalihinta: 69.95 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 52.50 €

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 34105
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 50 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

24/7 kampanja

Tru Virtu Click & Slide Black Lizard on valmistettu mustasta kuvioidusta nahasta. Nahan kuviointi muistuttaa liskon nahkaa.. Tru Virtu click & slide -lompakoissa käytetään innovatiivista ja patentoitua "Click & Slide" -teknologiaa. Peukalon työnnöllä korttisi pomppaavat ulos alumiinikotelosta porrastetusti ja saat kätevästi poimittua oikean kortin. Alumiinikotelo suojaa kortteja myös etäluennalta. Lompakko on kiedottu italialaiseen nahkaan, joka aukeaa napin avauksella seteli- ja korttitaskuksi, joten myös setelit ja kuitit kulkevat kätevästi mukana. Lompakon paksuus on 21mm ja korkeus 99mm. Alumiinikoteloon mahtuu 5 korttia ja avautuvaan nahkataskuun saat mahtumaan 4 korttia lisää.

Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinkotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitese ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.


Apua lompakon käyttöön:

  1. Miten asetan kortit Click & Slide -lompakkoon? Pinoa 3-5 korttia ja työnnä ne yhtenä pakkana kotelon sisään, kunnes kuulet napsauksen. älä pakota kortteja sisään vinossa tai väkisin.
  2. Mikä on sopiva määrä kortteja Click & Slide -lompakolle? Kotelo toimii parhaiten 4-5 kortilla, joista enintään 4 voi olla kohokuvioituja. Suurempi määrä saattaa saada kortit jumiutumaan. Mikäli näin käy, katso kohta 5. Kotelossa ei tulisi olla myöskään vähempää kuin 3 korttia. Yksittäiset kortit putoavat kyydistä helpommin.
  3. Miten saan kortit pysymään Click & Slide -lompakon sisällä? Kun kortit on asetettu sisään ja kuulet napsauksen, työnnä kotelon kyljessä olevaa nappia ylöspäin lukitaksesi ne paikalleen. Nyt korttien ei tulisi pudota kun käännät kotelon ylösalaisin. Huomioithan, että ravistaminen ei ole lompakon normaalia käyttöä! Click & Slide on suunniteltu ainoastaan muovisille, ISO/IEC 7810 standardin ID-1 täyttäville korteille. Sisällä ei tulisi käyttää myöskään selkeästi kuluneita, taipuneita tai metallista valmistettuja kortteja.
  4. Miten saan kortit esille Click & Slide -lompakosta? Paina kotelon kyljessä olevaa nappia alaspäin peukalollasi ja kortit nousevat esiin kätevässä porrastetussa muodostelmassa.
  5. Mitä teen, jos korttini jumiutuvat Click & Slide -lompakkoon? Pitäessäsi kotelon kyljessä olevaa nappia pohjassa, napauta lompakon reunaa muutaman kerran esim. pöytää vasten. Kun kortit näyttäytyvät hieman, saat vedettyä ne normaalisti ulos. Voit myös yrittää pujottaa teipinpalan kahden kortin väliin ja vetää ne tällä tavoin esiin.
  6. Miksi korttini liukuvat Click & Slide -lompakosta ulos vain muutaman millimetrin? Käytön alussa kotelon kumitiiviste saattaa aiheuttaa korteille liian suurta vastusta. Nopeuttaksesi kumin löystymistä, työnnä kotelon kyljessä olevaa nappia niin että kortit tulevat esiin. Tämän jälkeen vedä kortit käsin n. puoleen väliin ja painele niitä poikittaissuunnassa napin puoleista reunaa vasten muutaman kerran. Nyt korttien tulisi nousta kotelosta ylemmäs. Mekanismi antaa periksi myös ajan kanssa.
  7. Mihin sijoitan etäluettavat korttini Click & Slide -lompakossa? Mikäli haluat pitää jonkin korteistasi etäluettavissa, voit säilyttää sitä nahkakuoren keskimmäisessä taskussa. Tällöin korttia ei tarvitse ottaa ulos lompakosta käytön aikana.
  8. Huom! Tiivisteen lisäksi myös kotelon nappi saattaa olla uunituoreessa lompakossa hieman kankea. Tämä on täysin normaalia ja lompakko muuttuu vetreämmäksi jo hyvin pian käyttöönoton jälkeen.
SKU 34105
Brändi Tru Virtu
Kaiverrus 20
Materiaali Alumiini, Nahka
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn 24104000307