Tru Virtu Click & Slide Card Case Silver Arrow

49,95 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5)
SKU
29617
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 50 merkkiä. 

Tru Virtu Click & Slide Card Case Silver Arrow on hopeanvärinen korttikotelo, johon mahtuu 5 korttia. Tru Virtu click & slide -lompakoissa käytetään innovatiivista ja patentoitua "Click & Slide" -teknologiaa. Peukalon työnnöllä korttisi pomppaavat ulos alumiinikotelosta porrastetusti ja saat kätevästi poimittua oikean kortin. Alumiinikotelo suojaa kortteja myös etäluennalta. Kotelon paksuus on 9 mm ja korkeus 99 mm. Alumiinikoteloon mahtuu 5 korttia.

Voimme kaivertaa veloituksetta alumiinkotelon kanteen esimerkiksi nimikirjaimet tai päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.


Apua lompakon käyttöön:

  1. Miten asetan kortit Click & Slide -lompakkoon? Pinoa 3-5 korttia ja työnnä ne yhtenä pakkana kotelon sisään, kunnes kuulet napsauksen. älä pakota kortteja sisään vinossa tai väkisin.
  2. Mikä on sopiva määrä kortteja Click & Slide -lompakolle? Kotelo toimii parhaiten 4-5 kortilla, joista enintään 4 voi olla kohokuvioituja. Suurempi määrä saattaa saada kortit jumiutumaan. Mikäli näin käy, katso kohta 5. Kotelossa ei tulisi olla myöskään vähempää kuin 3 korttia. Yksittäiset kortit putoavat kyydistä helpommin.
  3. Miten saan kortit pysymään Click & Slide -lompakon sisällä? Kun kortit on asetettu sisään ja kuulet napsauksen, työnnä kotelon kyljessä olevaa nappia ylöspäin lukitaksesi ne paikalleen. Nyt korttien ei tulisi pudota kun käännät kotelon ylösalaisin. Huomioithan, että ravistaminen ei ole lompakon normaalia käyttöä! Click & Slide on suunniteltu ainoastaan muovisille, ISO/IEC 7810 standardin ID-1 täyttäville korteille. Sisällä ei tulisi käyttää myöskään selkeästi kuluneita, taipuneita tai metallista valmistettuja kortteja.
  4. Miten saan kortit esille Click & Slide -lompakosta? Paina kotelon kyljessä olevaa nappia alaspäin peukalollasi ja kortit nousevat esiin kätevässä porrastetussa muodostelmassa.
  5. Mitä teen, jos korttini jumiutuvat Click & Slide -lompakkoon? Pitäessäsi kotelon kyljessä olevaa nappia pohjassa, napauta lompakon reunaa muutaman kerran esim. pöytää vasten. Kun kortit näyttäytyvät hieman, saat vedettyä ne normaalisti ulos. Voit myös yrittää pujottaa teipinpalan kahden kortin väliin ja vetää ne tällä tavoin esiin.
  6. Miksi korttini liukuvat Click & Slide -lompakosta ulos vain muutaman millimetrin? Käytön alussa kotelon kumitiiviste saattaa aiheuttaa korteille liian suurta vastusta. Nopeuttaksesi kumin löystymistä, työnnä kotelon kyljessä olevaa nappia niin että kortit tulevat esiin. Tämän jälkeen vedä kortit käsin n. puoleen väliin ja painele niitä poikittaissuunnassa napin puoleista reunaa vasten muutaman kerran. Nyt korttien tulisi nousta kotelosta ylemmäs. Mekanismi antaa periksi myös ajan kanssa.
  7. Mihin sijoitan etäluettavat korttini Click & Slide -lompakossa? Mikäli haluat pitää jonkin korteistasi etäluettavissa, voit säilyttää sitä nahkakuoren keskimmäisessä taskussa. Tällöin korttia ei tarvitse ottaa ulos lompakosta käytön aikana.
  8. Huom! Tiivisteen lisäksi myös kotelon nappi saattaa olla uunituoreessa lompakossa hieman kankea. Tämä on täysin normaalia ja lompakko muuttuu vetreämmäksi jo hyvin pian käyttöönoton jälkeen.
Lisätietoja
SKU 29617
Brändi Tru Virtu
Kaiverrus 50
Materiaali Alumiini
Takuu 2 vuotta
mpn 24101000101

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.