TW Steel Chrono Sport CHS1

Ei varastossa

SKU: 34689

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

TW Steel Chrono Sport CHS1 on retrohenkinen ja erittäin energinen miesten rannekello. Kellossa on ruskea nahkaranneke ja musta runko. Kellon kehää kiertää PVD-pintainen musta takometri. 46 mm runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se kestää mainiosti myös uimista. Laadukkaita yksityiskohtia tässä mallissa ovat lisäksi heijastamaton safiirilasi ja kierrettävä säätönuppi. Kellotaulusta löydät niin sekuntikellon taulut, päivyrin kuin viikonpäivän osoittimenkin.

Kaikille TW Steel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 34689
Brändi TW Steel
Kaiverrus 20
Rungon leveys 46 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 23mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 15
Rannekkeen pituus 160 - 230 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn CHS1