TW Steel Chrono Sport CHS3

d:TW Steel Chrono Sport CHS3 on retrohenkinen ja erittäin energinen miesten rannekello. Kellossa on harmaa nahkaranneke ja hopeanvärinen runko. Kellon kehää kiertää PVD-pintainen musta takometri. 46 mm runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se kestää mainiosti myös uimista. Laadukkaita yksityiskohtia tässä mallissa ovat lisäksi heijastamaton safiirilasi ja kierrettävä säätönuppi. Kellotaulusta löydät niin sekuntikellon taulut, päivyrin kuin viikonpäivän osoittimenkin. Kaikille TW Steel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34690

;
261,00 €
    • TW Steel Chrono Sport CHS3 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

TW Steel Chrono Sport CHS3

TW Steel Chrono Sport CHS3

Tuotekoodi: 34690

TW Steel Chrono Sport CHS3 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

349,00 €

261,00 €

Tuotekuvaus

TW Steel Chrono Sport CHS3 on retrohenkinen ja erittäin energinen miesten rannekello. Kellossa on harmaa nahkaranneke ja hopeanvärinen runko. Kellon kehää kiertää PVD-pintainen musta takometri. 46 mm runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se kestää mainiosti myös uimista. Laadukkaita yksityiskohtia tässä mallissa ovat lisäksi heijastamaton safiirilasi ja kierrettävä säätönuppi. Kellotaulusta löydät niin sekuntikellon taulut, päivyrin kuin viikonpäivän osoittimenkin.

Kaikille TW Steel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34690
Brändi TW Steel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 23mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 46 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn CHS3

Pieni hetki