TW Steel VS8 Volante 48mm Dual Time

d:Kangasrannekkeisten TW Steel Volante sarjan kellojen tyylissä on säväys autourheilu maailmaa. TW Steel VS8 Volante 48mm Dual Time -kellossa on musta kangasranneke, hopeanvärinen runko ja musta kellotaulu isoilla indekseillä. Koneistona japanilainen VD31, jossa ominaisuuksina päivyri, 24h näyttö sekä kaksoisaika. Kellon rungon leveys on 48mm ja paksuus 15,5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 24mm. TW Steel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa! Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 25463

;
207,00 €
    • TW Steel VS8 Volante 48mm Dual Time on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

TW Steel VS8 Volante 48mm Dual Time

TW Steel VS8 Volante 48mm Dual Time

Tuotekoodi: 25463

TW Steel VS8 Volante 48mm Dual Time 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

259,00 €

207,00 €

Tuotekuvaus

Kangasrannekkeisten TW Steel Volante sarjan kellojen tyylissä on säväys autourheilu maailmaa. TW Steel VS8 Volante 48mm Dual Time -kellossa on musta kangasranneke, hopeanvärinen runko ja musta kellotaulu isoilla indekseillä. Koneistona japanilainen VD31, jossa ominaisuuksina päivyri, 24h näyttö sekä kaksoisaika. Kellon rungon leveys on 48mm ja paksuus 15,5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 24mm. TW Steel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25463
Brändi TW Steel
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn VS8

Pieni hetki