Valokuvakehys VK3931

d:Valokuvakehys, VK3931. Kehys pysyy pystyssä, joten sitä voi pitää kauniisti esillä esimerkiksi vitriinissä. Sopii niin poika kuin tyttö vauvalle. Kehyksessä olevat nimi, päivämäärä, pituus ja paino on merkitty englanniksi (name, date, weight, length) Materiaali: TinaKoko: 23,5x12 cm Taustaväri: Harmaa Voimme kaivertaa veloituksetta kehykseen lapsen syntymätiedot. Lapsen nimen, syntymäpäivän, painon sekä pituuden. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Mikäli haluetta tietynlaisen asettelun, mainitkaa siitä lisätieto -kentässä. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 20303

19,00 €
Valokuvakehys VK3931 4 14
    • Valokuvakehys VK3931 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Valokuvakehys VK3931

Valokuvakehys VK3931

Tuotekoodi: 20303

Valokuvakehys VK3931 4 14

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

19,00 €

Tuotekuvaus

Valokuvakehys, VK3931. Kehys pysyy pystyssä, joten sitä voi pitää kauniisti esillä esimerkiksi vitriinissä. Sopii niin poika kuin tyttö vauvalle. Kehyksessä olevat nimi, päivämäärä, pituus ja paino on merkitty englanniksi (name, date, weight, length)


Materiaali: Tina
Koko: 23,5x12 cm 
Taustaväri: Harmaa 


Voimme kaivertaa veloituksetta kehykseen lapsen syntymätiedot. Lapsen nimen, syntymäpäivän, painon sekä pituuden.
 Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Mikäli haluetta tietynlaisen asettelun, mainitkaa siitä lisätieto -kentässä. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 20303
Kaiverrus 50

Pieni hetki