Victorinox Hyttynen by Teemu Järvi 1.3613.7R-TJ1B

d:Victorinox Hyttynen by Teemu Järvi 1.3613.7R-TJ1B on puhtaan valkoinen linkkuveitsi, jonka kyljestä löytyy kaikille varsin tutun olennon kuva. Piirroksen takana on luontoaiheisista töistään tunnettu taiteilija ja muotoilija Teemu Järvi. Vivahteikas luonto, metsät ja vesistöt ovat Järvelle suuri inspiraation lähde ja kuvansa hän ikuistaa aina perinteisiä työmenetelmiä käyttäen. Tämän linkkuveitsimallin pituus on klassiset 91 mm. Kaikille Victorinox-työkauluille myönnetään elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivirheiden varalle. Tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa terään veloituksetta esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Mukana seuraavat työkalut (syvyys yht. 15 mm): pitkä terä lyhyt terä korkkiruuvi tölkinavaaja, jossa ruuvimeisseli pullonavaaja, jossa ruuvimeisseli ja johdonkuorija kalvin, rei'itin ja neula pinsetit hammastikku puusaha avainrengas

Sku: 33278

;
45,00 €

Victorinox Hyttynen by Teemu Järvi 1.3613.7R-TJ1B

Victorinox Hyttynen by Teemu Järvi 1.3613.7R-TJ1B

Tuotekoodi: 33278

Victorinox Hyttynen by Teemu Järvi 1.3613.7R-TJ1B 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

45,00 €

Tuotekuvaus

Victorinox Hyttynen by Teemu Järvi 1.3613.7R-TJ1B on puhtaan valkoinen linkkuveitsi, jonka kyljestä löytyy kaikille varsin tutun olennon kuva. Piirroksen takana on luontoaiheisista töistään tunnettu taiteilija ja muotoilija Teemu Järvi. Vivahteikas luonto, metsät ja vesistöt ovat Järvelle suuri inspiraation lähde ja kuvansa hän ikuistaa aina perinteisiä työmenetelmiä käyttäen. Tämän linkkuveitsimallin pituus on klassiset 91 mm. Kaikille Victorinox-työkauluille myönnetään elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivirheiden varalle. Tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa terään veloituksetta esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Mukana seuraavat työkalut (syvyys yht. 15 mm):

  • pitkä terä
  • lyhyt terä
  • korkkiruuvi
  • tölkinavaaja, jossa ruuvimeisseli
  • pullonavaaja, jossa ruuvimeisseli ja johdonkuorija
  • kalvin, rei'itin ja neula
  • pinsetit
  • hammastikku
  • puusaha
  • avainrengas

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33278
Brändi Victorinox
Kaiverrus 15
Takuu Elinikäinen
mpn 1.3613.7R-TJ1B

Pieni hetki