Vihreä ZULU nato-ranneke

19,90 €
Varastossa
SKU
43358
Muut mallit

Tässä vihreässä natorannekkeessa on teräksiset mattapintaiset lenkit. Ranneketta on saatavilla 20 mm ja 22 mm levyisenä. ZULU Nato -rannekkeet on valmistettu paksusta nylonista. Rannekkeessa on vahvat saumat. Ranneke on perinteistä natoranneketta paksumpaa materiaalia ja on täten kestävämpi. Rannekkeen kokonaispituus on 280 mm. Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on noin 155 mm - 235 mm.

Metsästimme järkihintaisia, mutta jämäköitä ja ylipäänsä laadukkaita nato-rannekkeita kauppaamme vuosien ajan. Päädyimme lopulta valmistuttamaan rannekkeet itse, jonka lopputuloksena syntyivät nämä Zulu-rannekkeet.

Sarjan rannekkeiden etuina on:

  • Materiaalin paksuus ja jämäkkä tuntuma: Suomen markkinoilta oli aiemmin vaikea löytää muita kuin paperinohuesta nylonista tehtyjä rannekkeita.
  • Jämäkät pyöreät lenkit, jotka sopivat erinomaisesti erityisesti sukelluskelloihin, joiden kanssa nato-ranneke on parhaimmillaan.
  • Hinta-laatusuhde: olemme rannekeiden valmistuttaja, joten pystymme pitämään hinnat kohtuullisina ilman maahantuojia ja muita välikäsiä.
Lisätietoja
SKU 43358
Brändi ZULU
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen tyyppi Nato
Rannekkeen väri Vihreä
Takuu 1 vuosi
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.