Xiaomi Amazfit Verge älykello A1811 Grey

d:‌Liikunnan riemua – tyylikkäämmin kuin koskaan! Xiaomi Amazfit Verge -älykello A1811 on todellinen napakymppi ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan. Palkituissa Amazfit-tuotteissa tekniikka on aina viimeisintä huutoa ja tästä Verge-kellosta löydätkin ranteeseesi toiminnot niin urheiluun, työhön kuin vapaa-aikaankin. 12 eri liikuntamuotoa, GPS-paikannus ja musiikki suoraan laitteen muistista tekevät harjoittelusta entistä hauskempaa! Työaikana voit hyödyntää kellon sisäänrakennettua mikrofonia ja käydä puhelinkeskustelut kätevästi suoraan ranteestasi.* Saat ilmoitukset myös saapuneista sähköposteista ja asettamistasi kalenterimerkinnöistä. Amazfit-sarja on aina tunnettu sen huikeasta akunkestosta ja myös Verge-älykellot ovat tällä saralla maailmanluokkaa. Keskimääräinen käyttöaika yhdellä latauksella on jopa 5 päivää! Verrattuna Amazfit Stratos -malliin Verge on rahtusen pienempi. Muita eroja kellojen välillä ovat jo mainittu puhelinsoittojen mahdollisuus sekä Verge-kellon sydämen terveyden seuranta. Tämä malli on väriltään tummanharmaa. Saatavilla myös valkoisena. Tärkeimmät ominaisuudet: 12 eri urheilumuotoa: Juoksu, juoksumatto, polkujuoksu, kävely, cross-trainer, kiipeily, tennis, hiihto, jalkapallo, pyöräily, kuntopyörä, hyppynaru Aktiivisuuden ja unen seuranta: Askeleet, kalorit, kuljettu matka, kerrokset, syke, unen vaiheet Tarkka paikannus: Laite käyttää sekä GPS- että Glonass-paikannusta. Tehokkaat sensorit: Optinen sykemittari, kiihtyvyyssensori, kompassi, gyroskooppi, valosensori, barometri Sydämen tarkkailu: Kello osaa tunnistaa sykkeestäsi mahdolliset ryhtmihäiriöt tai eteisvärinän. Puhelut suoraan kellosta: Unohda taskujen kaivelu – yhdistämällä Android-puhelimesi Bluetoothin avulla kelloosi voit hoitaa puhelut entistä kätevämmin! Tämän mahdollistavat kellon sisäänrakennetut kaiutin ja mikrofoni. Älykkäät ilmoitukset: Sähköpostit, tekstiviestit ja suosituimpien puhelinsovellusten ilmoitukset Kirkas ja selkeä kosketusnäyttö: 1,3'' AMOLED-näyttö tarjoaa upean värisyvyyden ja näkyy selkeästi kaikista katselukulmista, myös auringonpaisteessa. Esim. viestien lukeminen on näin ollen erittäin vaivatonta. Musiikki, ilman puhelinta: Voit siirtää kellon muistiin MP3-tiedotoja helposti tietokoneeltasi. Yhdistä vain Bluetooth-kuulokkeet ja olet valmiina lähtöön! Laadukkaat materiaalit: Pehmeä silikoniranneke, Gorilla Glass 3 ja 43x12,6 mm vahvistettu muovirunko Uusinta tekniikkaa: 1,2 GHz dual-core prosessori, 512 MB RAM, 4 GB sisäistä muistia, WiFi, Bluetooth, Amazfit OS** Kestävä akku: 390 mAh litiumioniakku kestää normaalikäytöllä ilman GPS-paikannusta jopa 5 päivää! * Puhelut toimivat vain Android-puhelimien kanssa. Muut ominaisuudet tukevat myös iOS-käyttöjärjestelmää (9.0 ja uudemmat versiot). Android-puhelimessa tarvitset vähintään version 4.4. HUOM! Kelloon ei ole valittavissa suomen kieltä, mutta esim. englanti on listalla mukana. ** Ei tue kolmansien osapuolien sovelluksia. Pakkaukseen sisältyy kello, lataustelakka ja käyttöohjeet.

Sku: 35027

;
179,90 €

Xiaomi Amazfit Verge älykello A1811 Grey

Xiaomi Amazfit Verge älykello A1811 Grey

Tuotekoodi: 35027

Xiaomi Amazfit Verge älykello A1811 Grey 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,90 €

Tuotekuvaus

‌Liikunnan riemua – tyylikkäämmin kuin koskaan!

Xiaomi Amazfit Verge -älykello A1811 on todellinen napakymppi ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan. Palkituissa Amazfit-tuotteissa tekniikka on aina viimeisintä huutoa ja tästä Verge-kellosta löydätkin ranteeseesi toiminnot niin urheiluun, työhön kuin vapaa-aikaankin. 12 eri liikuntamuotoa, GPS-paikannus ja musiikki suoraan laitteen muistista tekevät harjoittelusta entistä hauskempaa! Työaikana voit hyödyntää kellon sisäänrakennettua mikrofonia ja käydä puhelinkeskustelut kätevästi suoraan ranteestasi.* Saat ilmoitukset myös saapuneista sähköposteista ja asettamistasi kalenterimerkinnöistä. Amazfit-sarja on aina tunnettu sen huikeasta akunkestosta ja myös Verge-älykellot ovat tällä saralla maailmanluokkaa. Keskimääräinen käyttöaika yhdellä latauksella on jopa 5 päivää!

Verrattuna Amazfit Stratos -malliin Verge on rahtusen pienempi. Muita eroja kellojen välillä ovat jo mainittu puhelinsoittojen mahdollisuus sekä Verge-kellon sydämen terveyden seuranta. Tämä malli on väriltään tummanharmaa. Saatavilla myös valkoisena.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 12 eri urheilumuotoa: Juoksu, juoksumatto, polkujuoksu, kävely, cross-trainer, kiipeily, tennis, hiihto, jalkapallo, pyöräily, kuntopyörä, hyppynaru
 • Aktiivisuuden ja unen seuranta: Askeleet, kalorit, kuljettu matka, kerrokset, syke, unen vaiheet
 • Tarkka paikannus: Laite käyttää sekä GPS- että Glonass-paikannusta.
 • Tehokkaat sensorit: Optinen sykemittari, kiihtyvyyssensori, kompassi, gyroskooppi, valosensori, barometri
 • Sydämen tarkkailu: Kello osaa tunnistaa sykkeestäsi mahdolliset ryhtmihäiriöt tai eteisvärinän.
 • Puhelut suoraan kellosta: Unohda taskujen kaivelu – yhdistämällä Android-puhelimesi Bluetoothin avulla kelloosi voit hoitaa puhelut entistä kätevämmin! Tämän mahdollistavat kellon sisäänrakennetut kaiutin ja mikrofoni.
 • Älykkäät ilmoitukset: Sähköpostit, tekstiviestit ja suosituimpien puhelinsovellusten ilmoitukset
 • Kirkas ja selkeä kosketusnäyttö: 1,3'' AMOLED-näyttö tarjoaa upean värisyvyyden ja näkyy selkeästi kaikista katselukulmista, myös auringonpaisteessa. Esim. viestien lukeminen on näin ollen erittäin vaivatonta.
 • Musiikki, ilman puhelinta: Voit siirtää kellon muistiin MP3-tiedotoja helposti tietokoneeltasi. Yhdistä vain Bluetooth-kuulokkeet ja olet valmiina lähtöön!
 • Laadukkaat materiaalit: Pehmeä silikoniranneke, Gorilla Glass 3 ja 43x12,6 mm vahvistettu muovirunko
 • Uusinta tekniikkaa: 1,2 GHz dual-core prosessori, 512 MB RAM, 4 GB sisäistä muistia, WiFi, Bluetooth, Amazfit OS**
 • Kestävä akku: 390 mAh litiumioniakku kestää normaalikäytöllä ilman GPS-paikannusta jopa 5 päivää!

* Puhelut toimivat vain Android-puhelimien kanssa. Muut ominaisuudet tukevat myös iOS-käyttöjärjestelmää (9.0 ja uudemmat versiot). Android-puhelimessa tarvitset vähintään version 4.4. HUOM! Kelloon ei ole valittavissa suomen kieltä, mutta esim. englanti on listalla mukana.

** Ei tue kolmansien osapuolien sovelluksia.

Pakkaukseen sisältyy kello, lataustelakka ja käyttöohjeet.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35027
Brändi Xiaomi
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Lasi Gorilla Glass
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 43 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 1 vuosi
mpn A1811

Pieni hetki