Zeppelin 100 years Zeppelin Chronograph 7674-3

Ei varastossa

SKU: 37730

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Zeppelin 100 years Zeppelin-mallisto juhlistaa ilmalaivan satavuotiasta historiaa, ja mallistossa on nyt uusia vuonna 2019 julkistettuja malleja, joissa Zeppelinin ominaisuudet yhdistyvät moderneihin ominaisuuksiin. Zeppelin 100 years Zeppelin Chronograph 7674-3-rannekellossa on kiiltävä teräksinen 42 mm leveä runko, jossa on tuttu lovettu Zeppelinin runkomuoto ja käsinommeltu vasikannahkaranneke. Kellon mustassa kellotaulussa on takometri, päivyri, erillinen näyttö sekunneille ja suuressa sekuntiviisarissa on ajanotto. Viisarit on luminoitu, ja kellossa on Miyota 6S12-koneisto, ja rannekkeen pituus on 17-21 cm. Saksalaisvalmisteisilla Zeppelin-kelloilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 37730
Brändi Zeppelin
Kaiverrus 10
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 160 - 215 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 7674-3