ZULU Extreme Nato-ranneke James Bond

d:ZULU Extreme Nato-ranneke James Bond. Rannekke on musta-harmaa raitainen ja teräksiset lenkit ja soljet ovat mattapintaisia. Ranneketta on saatavilla 20mm ja 22mm levyisenä. ZULU Extreme Nato -rannekkeet on valmistettu paksusta nylonista. Rannekkeessa on vahvat saumat. Ranneke on perinteistä natoranneketta paksumpaa materiaalia ja on täten kestävämpi. Ranneke myös kestää paremmin vettä kuin perinteinen Nato ranneke ja kuivaa nopeammin. Rannekkeen kokonaispituus on 285mm. Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on noin 150mm - 230mm. Metsästimme järkihintaisia, mutta jämäköitä ja ylipäänsä laadukkaita nato-rannekkeita kauppaamme vuosien ajan. Päädyimme lopulta valmistuttamaan rannekkeet itse, jonka lopputuloksena syntyivät Zulu Extreme -rannekkeet.  Näiden rannekkeiden etuina ovat: Materiaalin paksuus ja jämäkkä tuntuma: Suomen markkinoilta oli aiemmin vaikea löytää muita kuin paperinohuesta nylonista tehtyjä rannekkeita. Jämäkät pyöreät lenkit, jotka sopivat erinomaisesti erityisesti sukelluskelloihin, joiden kanssa nato-ranneke on parhaimmillaan. Hinta-laatusuhde: olemme rannekeiden valmistuttaja, joten pystymme pitämään hinnat kohtuullisina ilman maahantuojia ja muita välikäsiä.

Sku: 31770

;
19,90 €
ZULU Extreme Nato-ranneke James Bond 4 19

ZULU Extreme Nato-ranneke James Bond

ZULU Extreme Nato-ranneke James Bond

Tuotekoodi: 31770

ZULU Extreme Nato-ranneke James Bond 4 19

Väliaikaisesti loppu

19,90 €

Tuotekuvaus

ZULU Extreme Nato-ranneke James Bond. Rannekke on musta-harmaa raitainen ja teräksiset lenkit ja soljet ovat mattapintaisia. Ranneketta on saatavilla 20mm ja 22mm levyisenä. ZULU Extreme Nato -rannekkeet on valmistettu paksusta nylonista. Rannekkeessa on vahvat saumat. Ranneke on perinteistä natoranneketta paksumpaa materiaalia ja on täten kestävämpi. Ranneke myös kestää paremmin vettä kuin perinteinen Nato ranneke ja kuivaa nopeammin. Rannekkeen kokonaispituus on 285mm. Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on noin 150mm - 230mm.

Metsästimme järkihintaisia, mutta jämäköitä ja ylipäänsä laadukkaita nato-rannekkeita kauppaamme vuosien ajan. Päädyimme lopulta valmistuttamaan rannekkeet itse, jonka lopputuloksena syntyivät Zulu Extreme -rannekkeet. 

Näiden rannekkeiden etuina ovat:

  • Materiaalin paksuus ja jämäkkä tuntuma: Suomen markkinoilta oli aiemmin vaikea löytää muita kuin paperinohuesta nylonista tehtyjä rannekkeita.
  • Jämäkät pyöreät lenkit, jotka sopivat erinomaisesti erityisesti sukelluskelloihin, joiden kanssa nato-ranneke on parhaimmillaan.
  • Hinta-laatusuhde: olemme rannekeiden valmistuttaja, joten pystymme pitämään hinnat kohtuullisina ilman maahantuojia ja muita välikäsiä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31770
Brändi Zulu Extreme
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen tyyppi Nato
Rannekkeen väri Monivärinen
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki