ZULU Extreme Nato-ranneke Olive

sd:‌

Sku: 31766

;
19,90 €
ZULU Extreme Nato-ranneke Olive 4 10

ZULU Extreme Nato-ranneke Olive

ZULU Extreme Nato-ranneke Olive

Tuotekoodi: 31766

ZULU Extreme Nato-ranneke Olive 4 10Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

19,90 €

Tuotekuvaus

Tässä oliivissa natorannekkeessa on teräksiset mattapintaiset lenkit. Ranneketta on saatavilla 20mm ja 22mm levyisenä. ZULU Extreme Nato -rannekkeet on valmistettu paksusta nylonista. Rannekkeessa on vahvat saumat. Ranneke on perinteistä natoranneketta paksumpaa materiaalia ja on täten kestävämpi. Ranneke myös kestää paremmin vettä kuin perinteinen Nato ranneke ja kuivaa nopeammin. Rannekkeen kokonaispituus on 285mm. Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on noin 150mm - 230mm.

Metsästimme järkihintaisia, mutta jämäköitä ja ylipäänsä laadukkaita nato-rannekkeita kauppaamme vuosien ajan. Päädyimme lopulta valmistuttamaan rannekkeet itse, jonka lopputuloksena syntyivät Zulu Extreme -rannekkeet.

Sarjan rannekkeiden etuina on:

 • Materiaalin paksuus ja jämäkkä tuntuma: Suomen markkinoilta oli aiemmin vaikea löytää muita kuin paperinohuesta nylonista tehtyjä rannekkeita.
 • Jämäkät pyöreät lenkit, jotka sopivat erinomaisesti erityisesti sukelluskelloihin, joiden kanssa nato-ranneke on parhaimmillaan.
 • Hinta-laatusuhde: olemme rannekeiden valmistuttaja, joten pystymme pitämään hinnat kohtuullisina ilman maahantuojia ja muita välikäsiä.
 • Tekniset tiedot

  Tuotenumero 31766
  Brändi Zulu Extreme
  Ranneke Kangas / Nylon
  Rannekkeen tyyppi Nato
  Rannekkeen väri Muut värit
  Takuu 1 vuosi

  Pieni hetki