TW Steel CE1019

d:Miesten TW Steel CE1019 on TW Steel CEO malliston rannekello italialaisella nahkarannekkeella. Kellon punakullan väriseksi pinnoitetun rungon leveys on 45mm ja rannekkeen 20mm. Kellossa on myös ajanotto ja päivyri ominaisuudet. TW Steel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli:Tekstaus Kauno Vanessa   

Sku: 7547

;
479,00 €
    • TW Steel CE1019 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

TW Steel CE1019

TW Steel CE1019

Tuotekoodi: 7547

TW Steel CE1019 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

479,00 €

Tuotekuvaus

Miesten TW Steel CE1019 on TW Steel CEO malliston rannekello italialaisella nahkarannekkeella. Kellon punakullan väriseksi pinnoitetun rungon leveys on 45mm ja rannekkeen 20mm. Kellossa on myös ajanotto ja päivyri ominaisuudet. TW Steel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

 


Tekniset tiedot

Tuotenumero 7547
Brändi TW Steel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 45 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Punakulta
Väri Punakulta, Ruskea, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn CE1019

Pieni hetki