U-BOAT Capsoil Chrono DLC 8109/B

Kysy tarjousta
1 780,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 1)
SKU
46292

U-BOAT Capsoil -mallisto yhdistää ainutlaatuisen muotoilun retroilmeeseen ja erittäin kestäviin materiaaleihin. U-BOAT Capsoil Chrono DLC 8109/B -kellon koneisto on täysin upotettu alhaisen viskositeetin öljyyn, mikä antaa samalla myös kellotaululle syvyyden vaikutelman ja kirkastaa kellotaulun parantaen luettavuutta. Syvyyden vaikutelman viimeistelee taulussa oleva ilmakupla, joka liikkuu taulussa ranteen liikkuessa ja näyttää kuin koko kello olisi veden alla.

Syvyydessä mustaa pohjaa vasten loistaa hätkähdyttävän suuret beiget superluminova-käsitellyt indeksit ja viisarit, ja lasi on naarmuuntumaton kupera safiirilasi. U-BOAT Capsoil Chrono DLC 8109/B -rannekellossa on perinteisen aikanäkymän lisäksi myös ajanotto. 45 mm leveä teräsrunko on valmistettu ASTM International AISI -standartoidusta kirurginteräksestä, ja pinta on DLC-käsitelty, mikä antaa rungolle erittäin lujan pinnan. Ranneke on vulkanisoitua kumia. Kellon käyttölämpötila on 0-60 celsiusastetta.

Italialaiset U-BOAT -kellot valmistetaan käsin Luccassa, Italian Toscanassa ensiluokkaisista materiaaleista, ja niissä on sveitsiläinen koneisto. U-BOAT -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä kellorasiassa.

Lisätietoja
SKU 46292
Rungon leveys 45 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 18
Rannekkeen pituus 175 - 220 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn 8109/B
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.