U-BOAT DARKMOON 44MM BLACK IP BRONZE / LEATHER STRAP 8467

Kysy tarjousta
1 200,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
45566

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Uboat Darkmoon-malliston vie Capsulo-mallistosta tutun rakenteen askeleen pidemmälle, avaruuteen ja kuun pimeälle puolelle. U-BOAT DARKMOON 44MM BLACK IP BRONZE / LEATHER STRAP 8467-kellon sveitsiläinen Rondan 712.3-koneisto on täysin upotettu alhaisen viskositeetin öljyyn, ja mikä antaa kellotaululle syvyyden vaikutelman ja kirkastaa kellotaulun parantaen luettavuutta. Syvyyden vaikutelman viimeistelee taulussa oleva ilmakupla, joka liikkuu taulussa ranteen liikkuessa ja näyttää kuin koko kello olisi veden alla. Syvyydessä mustaa pohjaa vasten loistaa hätkähdyttävän suuret beiget superluminova-käsitellyt indeksit ja viisarit, ja lasi on naarmuuntumaton kupera safiirilasi. 44 mm leveä teräsrunko on valmistettu ASTM International AISI-standartoidusta kirurginteräksestä, ja pinta on IP-käsitelty, mikä antaa rungolle kauniin pronssisen pinnan. Ranneke on artisaanikäsiteltyä, laserkuvioitua vasikannahkaa. Kellon käyttölämpötila on 0-60 celsiusastetta, eikä kelloa tule jättää kauaksi aurinkoon.

Italialaiset U-boat kellot valmistetaan käsin Luccassa, Italian Toscanassa ensiluokkaisista materiaaleista, ja niissä on sveitsiläinen koneisto. U-boat- kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä kellorasiassa.

Lisätietoja
SKU 45566
Kaiverrus 20
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Pronssi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 16
Rannekkeen pituus 175 - 220 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Muut värit
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 8467
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.