U-BOAT DARKMOON 44MM RED GLASS IPB / RUBBER STRAP 8466

Kysy tarjousta
1 100,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
45567

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Uboat Darkmoon-malliston vie Capsulo-mallistosta tutun rakenteen askeleen pidemmälle, avaruuteen, painottomuuteen ja kuun pimeälle puolelle. U-BOAT DARKMOON 44MM RED GLASS IPB / RUBBER STRAP 8466-kellon sveitsiläinen Rondan 712.3-koneisto on täysin upotettu alhaisen viskositeetin öljyyn, ja mikä antaa kellotaululle avaruuden syvyyden vaikutelman ja kirkastaa kellotaulun parantaen luettavuutta. Syvyyden vaikutelman viimeistelee taulussa oleva ilmakupla, joka liikkuu taulussa ranteen liikkuessa ja näyttää kuin koko kello painottomassa tilassa. Syvyydessä mustaa pohjaa vasten loistaa hätkähdyttävän suuret indeksit ja viisarit, ja lasi on kupera minaraalilasi. 44 mm leveä teräsrunko on valmistettu ASTM International AISI-standartoidusta kirurginteräksestä, ja pinta on IPB-käsitelty, mikä antaa rungolle syvän mustan pinnan. Ranneke on vulkanoitua kumia. Kellon käyttölämpötila on 0-60 celsiusastetta, eikä kelloa tule jättää kauaksi aurinkoon.

Italialaiset U-boat kellot valmistetaan käsin Luccassa, Italian Toscanassa ensiluokkaisista materiaaleista, ja niissä on sveitsiläinen koneisto. U-boat- kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä kellorasiassa.

Lisätietoja
SKU 45567
Rungon leveys 44 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 16
Rannekkeen pituus 175 - 220 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn 8466
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.