Ukko Smasher 1300 + Smoky Whisky RUB on suomalaisten sorvareiden taidonnäyte, jolla valmistat maailman parhaat pihvit grillissä tai valurautapannulla. Se on valmistettu sorvaamalla ja hitsaamalla 100%:sta elintarviketerästä (AISI304). Ukko Smasherin kokonaispaino on 1,3 kg, jonka sorvattu umpiteräksinen kahva (390 gr) takaa tukevan otteen eikä kuumene käytössä. Täydellisen lopputuloksen takaa prässin sileäksi hiottu pohjaosa (700 gr), joka litistää pihvilihan, tehden pihvistä täydellisen. Kiekon halkaisija on 120 mm ja 8 mm paksu. Ukko Smasher 1300 on konepestävä.
Pihvien valmistus Ukko Smasherilla:
1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä runsasrasvaista (18-20%) kotimaista naudanlihaa.
2. Lohko jauheliha noin 100 gramman kokoisiksi paloiksi ja pyöritä ne kevyesti lihapalloiksi.
3. Kuumenna grillialusta tai valurautapannu ja lisää nokare voita. Anna hieman ruskistua.
4. Aseta liha pannulle ja paina pihviä voimakkaasti 8-10 sekuntia niin, että lihapallo litistyy 6-8 milliseksi pihviksi.
5. Jätä Ukko Smasher painoksi pihvin päälle, jotta liha ei pääse vetäytymään. Paista enintään yksi minuutti.
6. Käännä pihvi ja toista uudelleen. Lisää suola ja mausteet.
7. Aseta valmiit pihvit sämpylän väliin. Lisää cheddar-juusto, salaatti, suolakurkku, sipuli, tomaatti sekä majoneesi. Nauti!
Kiitos tarjouspyynnöstäsi. Vastaamme viestiisi mahdollisimman nopeasti asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Arkipäivisin muutaman tunnin sisällä ja viikonloppuisin 24 tunnin sisällä.
Tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä kohta uudestaan.
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 9.00-17.00. Varmistathan, että täytät sähköpostisi oikein, että saamme teihin yhteyden.Lähettämällä tarjouspyynnön vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt Keskisen Kellon tietosuojaselosteen.