Victorinox Airboss 241820

Ei varastossa

SKU: 63157

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

‌Victorinox Airboss 241820 miesten kellon muotoilu on upea kunnianosoitus historian laadukkaille lentäjänkelloille. Sveitsiläinen Sellita SW200-1 mekaaninen automaattikoneisto näkyy läpinäkyvän rungon takaosan läpi. Kellossa on 38 tunnin käyntivara ja ainutlaatuinen sotilasaikatoiminto. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on leveydeltään 43 mm. Sinistä kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi. Kellotaulussa on isot ja selvät valkoiset numeroindeksit ja osoittimet, jotka sisältävät Super-LumiNovan, taaten vaivattoman luettavuuden pimeässä. Päivyri löytyy kellosta klo 6 kohdalta. Sinisen nylonrannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Kello kuuluu vesitiiviysluokkaan 100m / 10atm eli se soveltuu pintauintikäyttöön ja snorkkelisukellukseen.

Victorinox-kelloille myönnetään viiden vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

SKU 63157
Brändi Victorinox
Kaiverrus 15
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Mekaaninen
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon paksuus 11
Rannekkeen pituus 150 - 200 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 5 vuotta
mpn V241820