Victorinox Maverick 242008

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 63179
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Victorinox Maverick 242008 on täydellinen sekoitus eleganssia ja toimivuutta. Kellon sveitsissä valmistettu kvartsiliike tekee siitä luotettavan päivittäisen kumppanin. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja kolminkertaisesti päällystetty heijastamaton safiirilasi tekevät siitä uskomattoman lujan ja kestävän. Runko on leveydeltään 43 mm ja paksuudeltaan 11 mm. Vihreässä kellotaulussa on ominaisuuksina päivyri klo 6 kohdalla sekä Super-LumiNovalla luminoidut osoittimet ja indeksit, jotka auttavat kellon lukemisessa kaikissa olosuhteissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kaksivärisen rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 21 mm. Kellon kokonaispaino on 178 grammaa ja se kuuluu vesitiiviysluokkaan 100m / 10atm eli kello soveltuu pintauintikäyttöön ja snorkkelisukellukseen.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Victorinox-kelloille myönnetään viiden vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

SKU 63179
Brändi Victorinox
Kaiverrus 15
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 21mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 11
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 5 vuotta
mpn V242008