Withings ScanWatch 2 - 38mm White

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 299.00 €
Normaalihinta: 349.95 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 299.00 €

Varastossa (Määrä: 5)

SKU: 59348

Withings ScanWatch 2 - 38mm White -sykemittari on huipputeknologiaa omaava hybridi-älykello, jossa on mukaan lukien uusi kehon lämpötilan seurantaominaisuus. Pitkäkestoisen 30 päivää kestävän akun avulla voit seurata terveyttäsi luotettavasti kellon ympäri. Withings ScanWatch 2 -kellossa on niin perinteiset sykemittarin ja älykellon ominaisuudet kuin myös huippulaatuiset terveysseurantaominaisuudet, kuten EKG-mittaus ja SpO2-sensori.

Aktiivisuusseuranta

Withings ScanWatch 2 -sykekellon uutuutena on kehon lämpötilan seuraaminen 24/7 h. TempTech24/7-moduuli koostuu neljän anturin optimoidusta yhdistelmästä, jotka kertovat kehon tarkan lämpötilan niin harjoituksen aikana, treenien jälkeen palautuessa kuin lepotilassa. Kello tunnistaa ja huomioi jos kehosi perustaso on muuttunut, joka voi viitata sairauden alkamiseen.

Withings ScanWatch 2 seuraa aktiivisesti kalorinkulutustasi, askelmäärää ja aktiivisia minuutteja. Kellossa on yli 30 esiasennettua urheilulajia, joista voit valita mieleisesi. Treenin jälkeen voit tarkastella kulkemasi matkan pituutta, vauhtia ja kuljettujen reittien korkeutta, kelloon yhdistetyn älypuhelimen GPS-paikannuksen avulla. Uudet ja päivitetyt PPG-anturit tarjoavat enemmän terveysmittareita ja paremman tarkkuuden, jotka seuraavat automaattisesti yli 40 harjoitusta.

Terveysominaisuudet

Withings ScanWatch 2 seuraa ja tarkkailee jatkuvasti sykettäsi, ja havaitsee esimerkiksi rytmihäiriöt. Sykekellossa on luotettava elektrokardiogrammi eli sydänsähkökäyrä, jota voit katsella suoraan kellon näytöltä tai erillisen HealthMate-älypuhelinsovelluksen kautta. EKG-mittaus (sydänfilmi) tehdään asettamalla kaksi sormea sensoreihin, jotka sijaitsevat kellotaulun reunalla. Kellossa on pulssioksimetri, jonka vuoksi happisaturaation (SpO2) mittaaminen onnistuu noin 30:ssä sekunnissa.

Unenseurannan avulla voit myös saada tietoa, onko sinulla mahdollisesti merkkejä uniapneasta. ScanWatch 2 tunnistaa, oletko kevyessä vai syvässä univaiheessa ja valitsee aikataulusi mukaan parhaan ajan herättää sinut. Asetat vain herätysajan sovelluksessa ja ScanWatch 2 herättää sinut kevyellä värinällä. Naisille erillinen kuukautiskiertolokien valikko on nyt saatavilla suoraan kellossa, johon voit kirjata ylös mielialamuutokset ja kuukautisoireet.

Laadukkaat materiaalit

Withings Scanwatch -älykellon 38 mm leveä runko on valmistettu hopeanvärisestä ruostumattomasta teräksestä ja jossa on harmaa elastomeerista valmistettu kestävä ranneke. Kellotaulusta löydät perinteisten tunti- ja minuuttiviisarien lisäksi pienemmän näytön, josta näet, kuinka paljon olet saavuttanut päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi. Yläreunan näytöstä näet esimerkiksi sykkeesi, EKG- ja SpO2-mittaustulokset, askeleet, kalorit yms. Kellotaulua suojaa käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi.

Huikea akunkesto

Withings ScanWatch 2 -hybridiälykellon akku kestää normaalissa käytössä jopa 30 päivää. Voit myös kytkeä päälle virransäästötilan, jonka avulla akku kestää jopa 20 päivää pidempään. Nopean latauksen ansiosta saat ladattua akun täyteen noin kahdessa tunnissa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot

 • Ruostumaton 38 mm leveä teräsrunko
 • Safiirilasi
 • Kehon lämpötilanseuranta
 • Aktiivisuuden- ja unenseuranta
 • Askelmäärä ja kaloreiden kulutus
 • EKG-mittaus
 • Happisaturaatiomittaus
 • Herätys
 • Akunkesto noin 30 päivää
 • Uintitiivis, 5ATM
 • GPS toimii yhdistämällä kello älypuhelimeen
 • Yhteensopivuus: iPhone, jossa on iOS 15 tai uudempi / Android-laite, jossa on OS 9 tai uudempi
SKU 59348
Brändi Withings
Rungon leveys 38 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen pituus 145 - 215 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn HWA10-model 2-All-Int