Withings ScanWatch Black 42 mm HWA09-model 4-All-Int

319,95 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
41869

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Withings ScanWatch Black 42 mm -sykemittari on suunniteltu yhdessä kardiologien kanssa. Yhteistyön avulla syntyi hybridiälykello, jossa on niin perinteiset sykemittarin ja älykellon ominaisuudet kuin myös huippulaatuiset terveysseurantaominaisuudet, kuten EKG-mittaus ja SpO2-sensori.

Sydänfilmi ja happisaturaatio

Sykekellossa on luotettava elektrokardiogrammi eli sydänsähkökäyrä, jota voit katsella suoraan kellon näytöltä tai erillisen HealthMate-älypuhelinsovelluksen kautta. EKG-mittaus (sydänfilmi) tehdään asettamalla kaksi sormea sensoreihin, jotka sijaitsevat kellotaulun reunalla. Unenseurannan avulla voit myös saada tietoa, onko sinulla mahdollisesti merkkejä uniapneasta. ScanWatch Black seuraa ja tarkkailee jatkuvasti sykettäsi, ja havaitsee esimerkiksi rytmihäiriöt. Kellossa on pulssioksimetri, jonka vuoksi happisaturaation (SpO2) mittaaminen käy noin 30:ssä sekunnissa.

Aktiivisuusseuranta

ScanWatch-sykekellon avulla saavutat terveelliset elämäntavat helpommin. Kello seuraa kalorinkulutustasi ja päivittäistä aktiivisuuttasi. Kellossa on 30 esiasennettua urheilulajia, joista voit valita mieleisesi. Treenin jälkeen voit tarkastella kulkemasi matkan pituutta, kelloon yhdistetyn älypuhelimen GPS-paikannuksen avulla.

Laadukkaat materiaalit

Musta Withings Scanwatch -älykellon 42 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellotaulusta löydät perinteisten tunti- ja minuuttiviisarien lisäksi pienemmän näytön, josta näet, kuinka paljon olet saavuttanut päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi. Yläreunan näytöstä näet esimerkiksi sykkeesi, EKG- ja SpO2-mittaustulokset, askeleet, kalorit ynnä muut. Kellotaulua suojaa käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi.

Huikea akunkesto

Withings ScanWatch -hybridiälykellon akku kestää normaalissa käytössä jopa 30 päivää. Voit myös kytkeä päälle virransäästötilan, jonka avulla akku kestää jopa 20 päivää pidempään. Nopean latauksen ansiosta saat ladattua akun täyteen noin kahdessa tunnissa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot

  • Ruostumaton 42 mm leveä teräsrunko
  • Safiirilasi
  • Aktiivisuuden- ja unenseuranta
  • EKG-mittaus
  • Happisaturaatiomittaus
  • Akunkesto noin 30 päivää
  • Uintitiivis, 5ATM
  • GPS toimii yhdistämällä kello älypuhelimeen
  • Yhteensopivuus: Android 8.0+ ja iOS 14.0+
Lisätietoja
SKU 41869
Brändi Withings
Rungon leveys 42 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 165 - 240 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Väri Hopea, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn HWA09-model 4-All-Int

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.