Withings ScanWatch Light - White

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 229.00 €
Normaalihinta: 249.95 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 229.00 €

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 59345

Withings ScanWatch Light - White tarjoaa tärkeimmät ja tarkat terveystiedot käyttäjälleen, jotka tulee paketoituna tässä edullisemmassa ScanWatch perheen premium-kellossa. HealthSense OS tarjoaa välittömiä ja tarkkoja terveysmittareita, ennakoivia terveysilmoituksia ja saumattoman navigoinnin tietojen tarkastelua tai kirjaamista varten. Pitkäkestoisen 30 päivää kestävän akun avulla voit seurata terveyttäsi luotettavasti kellon ympäri.

Aktiivisuusseuranta

Withings ScanWatch Light seuraa aktiivisesti kalorinkulutustasi, askelmäärää ja aktiivisia minuutteja. Kellossa on yli 30 esiasennettua urheilulajia, joista voit valita mieleisesi. Treenin jälkeen voit tarkastella kulkemasi matkan pituutta ja vauhtia kelloon yhdistetyn älypuhelimen GPS-paikannuksen avulla. Uudet ja päivitetyt PPG-anturit tarjoavat enemmän terveysmittareita ja paremman tarkkuuden, jotka seuraavat automaattisesti yli 40 harjoitusta.

Terveysominaisuudet

Withings ScanWatch Light seuraa sykettäsi päivällä ja yöllä auttaen sinua hallitsemaan stressiä ja ahdistusta hengitysharjoituksilla. Unenseurannan avulla voit myös saada tietoa, onko sinulla mahdollisesti merkkejä uniapneasta. ScanWatch Light tunnistaa, oletko kevyessä vai syvässä univaiheessa ja valitsee aikataulusi mukaan parhaan ajan herättää sinut. Asetat vain herätysajan sovelluksessa ja ScanWatch Light herättää sinut kevyellä värinällä. Naisille erillinen kuukautiskiertolokien valikko on nyt saatavilla suoraan kellossa, johon voit kirjata ylös kuukautisten alkaminen, mielialamuutokset ja kuukautisoireet.

Laadukkaat materiaalit

ScanWatch Light -älykellon 37 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja jossa on harmaa elastomeerista valmistettu kestävä ranneke. Kellotaulun yläreunan näytöstä näet esimerkiksi askeleet, poltetut kalorit yms. Kellotaulua suojaa gorillalasi.

Huikea akunkesto

ScanWatch Light -hybridiälykellon akku kestää normaalissa käytössä jopa 30 päivää. Voit myös kytkeä päälle virransäästötilan, jonka avulla akku kestää jopa 20 päivää pidempään. Nopean latauksen ansiosta saat ladattua akun täyteen noin kahdessa tunnissa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot

  • Ruostumaton 37 mm leveä teräsrunko
  • Gorillalasi
  • Aktiivisuuden- ja unenseuranta
  • Askelmäärä ja kaloreiden kulutus
  • Herätys
  • Akunkesto noin 30 päivää
  • Uintitiivis, 5ATM
  • GPS toimii yhdistämällä kello älypuhelimeen
  • Yhteensopivuus: iPhone, jossa on iOS 15 tai uudempi / Android-laite, jossa on OS 9 tai uudempi
SKU 59345
Brändi Withings
Rungon leveys 37 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen pituus 140 - 195 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn HWA11-model 3-All-Int