Withings ScanWatch Rose Gold Grey 38mm HWA09-model 5-All-Int

319,95 € 235,00 € Säästät: 84,95 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5)
SKU
48223

Withings ScanWatch Rose Gold Grey 38 mm -sykemittari on suunniteltu yhdessä kardiologien kanssa. Yhteistyön avulla syntyi hybridiälykello, jossa on niin perinteiset sykemittarin ja älykellon ominaisuudet kuin myös huippulaatuiset terveysseurantaominaisuudet, kuten EKG-mittaus ja SpO2-sensori.

Sydänfilmi ja happisaturaatio

Sykekellossa on luotettava elektrokardiogrammi eli sydänsähkökäyrä, jota voit katsella suoraan kellon näytöltä tai erillisen HealthMate-älypuhelinsovelluksen kautta. EKG-mittaus (sydänfilmi) tehdään asettamalla kaksi sormea sensoreihin, jotka sijaitsevat kellotaulun reunalla. Unenseurannan avulla voit myös saada tietoa, onko sinulla mahdollisesti merkkejä uniapneasta. ScanWatch Rose Gold Grey seuraa ja tarkkailee jatkuvasti sykettäsi, ja havaitsee esimerkiksi rytmihäiriöt. Kellossa on pulssioksimetri, jonka vuoksi happisaturaation (SpO2) mittaaminen käy noin 30:ssä sekunnissa.

Aktiivisuusseuranta

ScanWatch-sykekellon avulla saavutat terveelliset elämäntavat helpommin. Kello seuraa kalorinkulutustasi ja päivittäistä aktiivisuuttasi. Kellossa on 30 esiasennettua urheilulajia, joista voit valita mieleisesi. Treenin jälkeen voit tarkastella kulkemasi matkan pituutta, kelloon yhdistetyn älypuhelimen GPS-paikannuksen avulla.

Laadukkaat materiaalit

Withings Scanwatch -älykellon 38 mm leveä runko on valmistettu ruusukullanvärisestä ruostumattomasta teräksestä. Kellotaulusta löydät perinteisten tunti- ja minuuttiviisarien lisäksi pienemmän näytön, josta näet, kuinka paljon olet saavuttanut päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi. Yläreunan näytöstä näet esimerkiksi sykkeesi, EKG- ja SpO2-mittaustulokset, askeleet, kalorit ynnä muut. Kellotaulua suojaa käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi.

Huikea akunkesto

Withings ScanWatch -hybridiälykellon akku kestää normaalissa käytössä jopa 30 päivää. Voit myös kytkeä päälle virransäästötilan, jonka avulla akku kestää jopa 20 päivää pidempään. Nopean latauksen ansiosta saat ladattua akun täyteen noin kahdessa tunnissa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot

  • Ruostumaton 38 mm leveä teräsrunko
  • Safiirilasi
  • Aktiivisuuden- ja unenseuranta
  • EKG-mittaus
  • Happisaturaatiomittaus
  • Akunkesto noin 30 päivää
  • Uintitiivis, 5ATM
  • GPS toimii yhdistämällä kello älypuhelimeen
  • Yhteensopivuus: Android 8.0+ ja iOS 14.0+
Lisätietoja
SKU 48223
Brändi Withings
Rungon leveys 38 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Punakulta
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen pituus 145 - 215 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Väri Hopea, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn HWA09-model 5-All-Int

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.