XPLORA X5 Play lasten kellopuhelin musta on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

XPLORA X5 Play lasten kellopuhelin musta

198,90 €
Poistunut valikoimasta
SKU
46008

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

XPLORA-perheen uusin ja edistynein kellopuhelinmalli XPLORA 5 musta on täällä! XPLORA 5 -kellossa on kaikki samat ominaisuudet kuin edeltäjässään ja lisäksi siinä on uusia toimintoja sekä uusi muotoilu. Valitessaan lapselleen XPLORA 5 -puhelimen, huoltajan ei tarvitse huolehtia älypuhelinten riskitekijöistä, jotka liittyvät esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, nettikiusaamiseen, internetiin sekä pääsyyn sopimattomille sivustoille. Xplora 5 sisältää XPLORA Mobile -operaattorin esiasennetun SIM-kortin. Liittymä maksaa aktivoinnin jälkeen 10-12 euroa kuukaudessa riippuen valitusta liittymävaihtoehdosta. Liittymä aktivoidaan osoitteessa: https://xplora.fi/aktivoi/

XPLORA 5 on turvallinen valinta

XPLORA 5 on turvallinen ja kestävä lasten kellopuhelin, joka sopii täydellisesti lapsen ensimmäiseksi kelloksi. Kellosta erityisen turvallisen tekee se, että siihen voi soittaa tai lähettää viestejä vain ne tallennetut yhteystiedot, joilla on XPLORA-sovellus. Lapsesi voi kommunikoida tallennettujen yhteystietojen kanssa sekä ääniviesteillä että emojeilla. Kellolla ei myöskään ole mahdollisuutta päästä internetiin, jolloin sinun ei tarvitse pelätä lapsesi näkevän sopimatonta sisältöä. Voit milloin vaan lähettää lapsellesi viestin, soittaa tai paikantaa hänen sijaintinsa. Huolehdi vähemmän ja anna lapsesi leikkiä enemmän.

Paikannus

Lasten musta XPLORA 5 -kellopuhelin käyttää kolmiosaista paikannusominaisuutta, joka yhdistää GPS- ja WiFi-teknologioita sekä tukiasemien dataa. Kolmiosaisen paikannuksensa ansiosta kellon paikantaminen on entistäkin tarkempaa. Sinun on helppo tarkastella suoraan XPLORA-sovelluksestasi, missä lapsesi tällä hetkellä liikkuu. Voit myös määritellä turvalliset alueet, joilla lapsesi voi liikkua. Mikäli kello poistuu tältä alueelta, saat puhelimeesi heti ilmoituksen. Saman ilmoituksen saat myös, kun lapsesi palaa turva-alueelle.

Yhdistä #GOPLAY-aktiviteettialustaan

Voit yhdistää mustan XPLORA 5 -kellopuhelimen helposti XPLORAn ainutlaatuiseen #GOPLAY-aktiviteettialustaan. Sovellus motivoi lastasi liikkumaan enemmän, sillä heidän toimintansa palkitaan sovelluksessa XPLORA-kolikoilla, joita voidaan käyttää pelaamiseen tai palkintojen ostamiseen #GOPLAY-kaupasta.

2 megapikselin kamera

Lasten musta XPLORA 5 kellopuhelin on varustettu 1,4″ TFT-näytöllä ja 2MP kameralla, jolla lapsi voi tallentaa ja jakaa valokuvia turvallisesti valittujen perheenjäsenten kanssa. XPLORA 5:n kanssa voit ottaa upeita kuvia ja valita suosikkikuvan taustakuvaksi. X5-kellolla voit tallentaa jopa 1000 kuvaa!

Tärkeimmät ominaisuudet ja tekniset tiedot

 • Kaksisuuntaiset puhelut
 • Tarkka paikannus
 • Ääniviestit ja emojit
 • 2 megapikselin kamera
 • Vedenkestävä IP68, kestää puhdasta vettä 30 min ajan 1,5 metrin syvyyteen asti
 • #GOPLAY-aktiviteettialusta
 • 1.4″ TFT Gorilla-lasilla, resoluutio 240 x 240 px
 • Akunkesto noin 72 tuntia
 • Mitat: 49 x 45 x 15 mm
 • Paino: 317 grammaa
 • Android
 • Bluetooth 4.1

Tuotepakettiin kuuluu XPLORA 5 -kello, pikakäyttöopas ja latauskaapeli.

Tärkeää tietoa, lue ennen ostamista:

1.7.2023 alkaen Xplora laskuttaa palvelumaksun huoltajan sovelluksen käytöstä, jos asiakkaalla on käytössä jonkun toisen operaattorin kuin Xploran liittymä. Palvelumaksu koskee vain uusia Xploran kellopuhelin aktivointeja. Muutos ei vaikuta Xploran nykyisiin käyttäjiin. Huoltajan sovelluksen palvelumaksu on 9,90 € (sis. ALV) kuukaudessa. Palvelumaksun maksaminen on edellytys kellon toimimiselle yhdessä huoltajan sovelluksen kanssa. Palvelumaksu kattaa Xploran huoltajan sovelluksen käytön kellon kanssa sekä pääsyn Xploran aktiviteettialustalle. Xplora huoltajan sovelluksen käyttö sisältyy Xplora liittymään, jolloin palvelumaksua ei peritä. Lue lisää ja aktivoi liittymä alla olevasta linkistä.

LINKKI: Lue lisää / aktivoi Xplorasi www.xplora.fi/aktivoi/.

Lisätietoja
SKU 46008
Brändi XPLORA
Rungon leveys 42 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen pituus 145 - 210 mm
Rannekkeen väri Sininen
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Lasten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn Xplora 5 FI Black

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.