XPLORA XGO3 lasten kellopuhelin oranssi

Ei varastossa

SKU: 55035

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Oranssi XPLORA XGO3 on uusin versio XPLORAn suositusta XGO-mallistosta. Edeltäjäänsä XGO2-malliin verrattuna XGO3:ssa on korkeampi vesitiiviysluokitus (IP68), parempi akunkesto, laadukkaampi kamera ja kaikin puolin paranneltu laatu. XPLORA XGO3 -lasten kellopuhelin pitää sisällään kaikki tärkeimmät ominaisuudet aina puheluista viesteihin ja GPS-seurannasta selfiekameraan. Tämä malli on helppo ja turvallinen vaihtoehto lapsen ensimmäiseksi älykelloksi, sillä oranssissa XPLORA XGO3 -älykellossa ei ole lapsille haitallisia pelejä, nettiä tai sosiaalista mediaa. Näin huoltajan ei tarvitse murehtia ja kantaa huolta älypuhelinten mukana tulevista riskitekijöistä, kuten nettikiusaamisesta tai sopimattomille sivustoille pääsystä. Tämän lisäksi kello täyttää GDPR:n mukaiset vaatimukset ja takaa turvallisen ensiaskeleen digitaaliseen maailmaan.

Älykello sisältää XPLORA Mobile -operaattorin esiasennetun SIM-kortin. Liittymä maksaa aktivoinnin jälkeen 10-13 euroa kuukaudessa riippuen valitusta liittymävaihtoehdosta. Liittymä aktivoidaan XPLORAN sivuilta.

GPS-paikannus - luo turva-alueita ja seuraa lapsesi ulkoilua

XPLORA XGO3 oranssi -älykellossa on GPS, jonka avulla voit seurata lastasi helposti, kun hän on esimerkiksi leikkimässä takapihallasi. Voit myös erikseen määrittää turva-alueita matkapuhelimeen ladattavalla huoltajan sovelluksella. Sovellus lähettää sinulle aina ilmoituksen, kun lapsesi saapuu turva-alueelle tai poistuu sieltä. Näin tiedät helposti, missä lapsesi kulkee.

Nappaa kuvia suoraan kellollasi

XGO3:ssa on 2 megapikselin selfiekamera, joilla lapsesi voi ottaa kuvia ja jakaa niitä kanssasi. Ja koska XPLORA noudattaa tarkasti GDPR-asetuksia ja -vaatimuksia, ei sinun tarvitse pelätä, että kuvat päätyvät nettiin.

Yhdistä #GOPLAY-aktiviteettialustaan

Voit yhdistää mustan XPLORA 5 -kellopuhelimen helposti XPLORAn ainutlaatuiseen #GOPLAY-aktiviteettialustaan. Sovellus motivoi lastasi liikkumaan enemmän, sillä heidän toimintansa palkitaan sovelluksessa XPLORA-kolikoilla, joita voidaan käyttää pelaamiseen tai palkintojen ostamiseen #GOPLAY-kaupasta.

Tärkeää tietoa, lue ennen ostamista:

1.7.2023 alkaen Xplora laskuttaa palvelumaksun huoltajan sovelluksen käytöstä, jos asiakkaalla on käytössä jonkun toisen operaattorin kuin Xploran liittymä. Palvelumaksu koskee vain uusia Xploran kellopuhelin aktivointeja. Muutos ei vaikuta Xploran nykyisiin käyttäjiin. Huoltajan sovelluksen palvelumaksu on 9,90 € (sis. ALV) kuukaudessa. Palvelumaksun maksaminen on edellytys kellon toimimiselle yhdessä huoltajan sovelluksen kanssa. Palvelumaksu kattaa Xploran huoltajan sovelluksen käytön kellon kanssa sekä pääsyn Xploran aktiviteettialustalle. Xplora huoltajan sovelluksen käyttö sisältyy Xplora liittymään, jolloin palvelumaksua ei peritä. Lue lisää ja aktivoi liittymä alla olevasta linkistä.

LINKKI: Lue lisää / aktivoi Xplorasi www.xplora.fi/aktivoi/.

SKU 55035
Brändi XPLORA
Rungon leveys 33 mm
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen pituus 160 - 225 mm
Rannekkeen väri Oranssi
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Lasten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn XGO3-FI-SL-ORANGE