Zepp Z titaani-älykello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Zepp Z titaani-älykello

‌HUOM! Asiakaspalautus. Täysin toimiva, vähäisiä käytön jälkiä. Huomioitu hinnassa.349,00 € 199,00 € Säästät: 150,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 199.00 €
Normaalihinta: 349.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 199.00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
44385

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

ZEPP Z - vaivaton ja kestävä miesten älykello klassisella ilmeellä

Zepp Z titaani-älykellossa yhdistyy klassisen puvunkellon ilme moderneihin, digitaalisiin tämän päivän terveydellisiin ja yhteydenpito-ominaisuuksiin. Suuri 1,39 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, jossa on sormenjälkien näkymistä estävä pinnoite, ääniohjaus, 15 päivän akunkesto, kevyt titaanirunko ja nahkaranneke tekevät tästä kellosta vaivattoman, helppokäyttöisen ja erittäin tyylikkään kokonaisuuden, joka näyttää perinteiseltä rannekkellolta. HUOM! Zepp app puhelinaplikaatio nyt Suomeksi!

Paitsi erittäin kestävä ja tyylikäs kello, Zepp sisältää laajan määrän eri terveyden ylläpitoon tarkoitettuja helppolukuisia työkaluja kuten unen- ja stressiseurannan, sykkeenmittauksen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuraamisen, sekä 12 eri urheilulajia, joilla ylläpidät ja kohotat omaa kuntoasi. Zepp seuraa vaivattomasti hyvinvointiasi ilman, että tarvitset siihen muita apuvälineitä. Paitsi hyvinvointityökalu, Zepp Z auttaa arjenhallinnassa, ja kellon älykkäiden ilmoitusten avulla pysyt ajan tasalla ilman että puhelinta täytyy kaivaa taskusta. Koska kello on täysin räätälöitävissä, ja voit päättää kellotaulun ilmeen, tulevat ilmoitukset, ja ilmoitusten ja herätyksen värinän voimakkuuden, ja myös päättää kun et halua tulla häirityksi, joten kello on käytössäsi juuri silloin kuten haluat. Kosketusnäytön lisäksi kelloa voi säätää myös Alexa-ääniohjauksen tai kruunua säätämällä mikä helpottaa käyttöä.

Pitkäaikaista hyvinvointia PAI™-luvun avulla

Kiireessä oman hyvinvoinnin kokonaisvaltainen seuraaminen voi olla hankalaa. Voimme käyttää sellaisia mittareita kuin askeleet, käytetyt kalorit tai seurata esimerkiksi ravintoterapeutin dieettiä, mutta mikään näistä ei anna täydellistä kuvaa omasta hyvinvoinnista. Zepp-älykello on varustettu helppolukuisella PAI™-hyvinvointiluvulla, joka seuraa liikkumistasi, sykettäsi ja veren happisaturaatio-astettasi, ja kello antaa sinulle yksinkertaisesti luettavan pisteen hyvinvoinnistasi. Norjan teknillisen yliopiston tekemän HUNT-tutkimuksen mukaan PAI™-luvun tehokkaalla seurannalla voit ehkäistä tehokkaasti esimerkiksi sellaisia terveysriskejä kuten kakkostyypin diabetesta ja sydänvaivoja*. PAI-lukua on helppo seurata, ja ZAPP-applikaatio antaa vinkkeja miten saavuttaa tavoitteet helposti ja päästä haluttuun pistemäärään ja kohottaa kuntoasi helpoilla suorituksilla. Älykello sisältää 12 urheilulajia, josta on helppo valita omasi, ja näin kello auttaa oman liikunnallisen innon löytämiseen. Ja mikäli viihdyt mieluiten ulkolajeissa, liikkuessasi kellon avulla pysyt selvillä sijainnistasi, ja se sisältää GPS ja GLONAS-navigoinnin ja voit lisäksi seurata esimerkiksi säätilaa. Ominaisuus on kätevä esimerkiksi työmatkoilla ja vieraissa lomapaikoissa.

Hyvinvoinnin lisäksi Zepp Z seuraa myös untasi, ja kellon avulla on helppo ymmärtää omaa lepoaikaa ja löytää tapoja unen parantamiseen. Kello antaa unesta helppolukuisen luvun, jolla näet millaista unen laatu on eikä erillisiä mittareita tarvita. Kelloon on lisätty myös stressimonitori, joka taas auttaa tunnistamaan stressaavia tilanteita ja löytää tapoja rentoutumiseen, joten Zepp Z-kello huolehtii sinusta jokaisessa tilanteessa päivän ja yön aikana.

Kestäviä materiaaleja ja ensiluokkaista luettavuutta

Kellon valitaan vaikuttaa paitsi kellon ominaisuudet, myös materiaalit. Kellot tulee olla kestävä, miellyttävän kevyt ranteessa eikä sen tule aiheuttaa turhaa vaivaa. Zepp:n 46 mm leveä runko ja rannekkeen solki on valmistettu kestävästä titaanista, ja NTC-pinnoitteen avulla rungosta on saatu entistä kestävämpi, joten voit luottaa tämän kellon kestävän kulutusta. Samalla kun titaani on äärimmäisen kestävää ja kevyttä, se on myös allergiavapaata, ja ZEPP Z -älykello sopii myös herkkäihoisille.

Tekniset ominaisuudet:

 • Sykkeenmittaus: BioTracker™ 2 PPG, 24/7 syketarkkailu
 • Happisaturaatio: tarkastele veren happitasoasi kädenkäänteessä
 • Sisäänrakennettu GPS + GLONASS tarkkaan reitin paikannukseen
 • Aktiivisuuden tarkkailu: kertoo päivän askeleet, poltetut kalorit ja kuljetun matkan
 • Urheilutilat: 12 sisäänrakennettua urheilulajia ja treenimuotoa kuten vaellus, laskettelu, pyöräily, uinti ja monta muuta,
 • Unenseuranta: seuraa unesi laatua ja kestoa,
 • Akunkesto: Kovassa käytössä 15 päivää / Peruskäytössä jopa 30 päivää
 • Älykäs puheavustaja Alexa: hallitse kelloasi äänelläsi,
 • Mobiilisovellus: tarkastele Zepp-sovelluksen avulla treenihistoriaasi ja muita terveyteesi liittyviä tietoja,
 • Muokattava kellotaulu: kellossa on yli 50 erilaista kellotaulua, jonka lisäksi voit kustomoida joidenkin kellotaulujen ulkoasua. Voit myös lisätä oman kuvan taustakuvaksi.

Tekniset tiedot

 • Erittäin kestävä ja kevyt titaanirunko,
 • Mitat: 46,5 x 46,5 x 10,8 mm
 • Paino: 40 g
 • 1,39” AMOLED HD -kosketusnäyttö,
 • Resoluutio: 454 x 454,
 • Rannekkeen materiaali: ruskea nahka,
 • Rannekkeen leveys: 22 mm
 • Vesitiiviys: 5 ATM / 50 m, uintitiivis,
 • Sensorit: Optinen rannesykkeenmittaus, kiihtyvyyssensori, geomagneettinen sensori, gyroskooppi, sinisen valon sensori, ilmanpainesensori,
 • Yhteensopivuus: Android 5.0 ja iOS 10.0 tai uudempien kanssa,
 • Bluetooth 5.0 / BLE,
 • Paikannus: sisäänrakennettu GPS ja GLONASS.

HEALTH-seurantatutkimuksen tuloksen mukaan henkilöt, jolla PAI-luku pysyi n. 100, oli pienempi todennäköisyys sairastua 2-tyypin diabetekseen ja sydänsairauksiin. Tutkimukseen osallistui 230 000 henkeä ja se kesti 35 vuoden ajan.

Lisätietoja
SKU 44385
Brändi Zepp
Rungon leveys 46 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Nahka
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Titaani
Takuu 1 vuosi
mpn W1934OV1N

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.