Fossil Älykellot

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Fossil älykello — tyylikäs tapa tehdä arjesta helpompaa

Fossil-älykello on paljon enemmän, kuin tyylikäs asuste. Se on suunniteltu tuomaan arkeesi uudenlaista sujuvuutta. Löydä uusia tapoja tehostaa päivääsi ja tukea hyvinvointiasi. Helposti ja juuri omalla tyylilläsi. Kaikki Fossil-kellomme toimitetaan alkuperäispakkauksissaan suoraan yksityisestä varastostamme. Tutustu, ihastu ja tilaa omasi jo tänään!

Fossil Gen 6 - tyylikäs, nopea ja älykäs

Fossil Gen 6 on tyylikäs älykello, joka istuu mukavasti ranteessasi aamusta iltaan. Kellon innovatiivisten toimintojen avulla voit ottaa entistä enemmän irti päivästäsi. Pysy virkeänä ja pidä yhteys maailmaan. Tämä kello tarjoaa kattavat älytoiminnot ja runsaasti ominaisuuksia hyvinvoinnin seurantaan. Fossil Gen 6 -sarjan älykellot ovat yhteensopiva sekä iOS- että Android-laitteiden kanssa.

Yhdistä kello yhteensopivaan älypuhelimeen ja seuraa saapuvia puheluita, viestejä ja kalenteri-ilmoituksia saumattomasti suoraan ranteestasi. Kellon sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen ansiosta voit vastata puheluihin tai käyttää Google Assistant -ääniohjausta entistäkin helpommin. Lataa älykellon akku 80% täyteen vain 30 minuutissa, ja nauti jopa 24 tunnin akunkestosta. Kellon suuri ja kirkas AMOLED-kosketusnäyttö tarjoaa sinulle upeita värejä ja tyylikkään valikoiman mukautettavia kellotauluja.

Seuraa hyvinvointiasi älykellolla

Fossil Gen 6 auttaa sinua seuraamaan hyvinvointiasi. Mittaa syke ranteesta, seuraa päivän aktiivisuustasoa tai kokeile kellon treenisovelluksia. Kello tukee useita urheilulajeja kuten mm. juoksua, uintia ja joogaa. Innovatiivisen terveyden seuranta -ominaisuuden avulla voit helposti pitää silmällä poltettuja kaloreita tai vaikka päivän aikana kertyviä askeleita. Uuden SpO2-anturin avulla on helppo tarkistaa, kuinka tehokkaasti kehosi hyödyntää happea. Oletko menossa uimaan? Fossil Gen 6 on vedenkestävä 30 metriin (3 ATM) asti ja sitä voi käyttää huoletta myös uima-altaassa.

Fossil Gen 6 ja Fossil Gen 5E -kellojen erot

Fossil Gen 6- ja Fossil Gen 5E -kellojen välillä on useampia eroja. Suurin ero on, että Fossil Gen 6 on varustettu täysin uudella Qualcomm® Snapdragon WearTM4100+- -piirillä. Uudistus mahdollistaa mm. paremman akunkeston, nopeammat latausajat sovelluksille ja entistäkin paremman käyttökokemuksen. Älykellon akun lataaminen on nyt nopeampaa, saavuttaen 80 prosentin latauksen vain 30 minuutissa.

Toinen merkittävä ero on, että Fossil Gen 6 on varustettu integroidulla GPS:llä, kun taas Gen 5E vaatii yhteyden yhteensopivaan älypuhelimeen. Muita eroja ovat Gen 6 -älykellon uusi SpO2-anturi sekä parempi rannesykemittaus. SpO2-anturin avulla voit helposti seurata veren happipitoisuutta, ja nähdä miten tehokkaasti kehosi käyttää happea. Uutta on myös Fossil Gen 6 -älykellon luvattu yhteensopivuus uuden Wear OS 3:n kanssa myöhemmin vuonna 2022.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.