Amazfit GTS 4 Rosebud Pink W2168EU3N

179,00 € 199,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 179.00 €
Normaalihinta: 199.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 199.00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 2)
SKU
56360

Amazfit GTS 4 Rosabud Pink - monipuolinen urheilukello

Amazfit GTS 4 Rosabud Pink on ominaisuuksiltaan laaja urheilukello, joka sopii erinomaisesti myös tyylistä välittäville henkilöille. Neljässä ylellisessä värissä tulevaan kelloon voi myös halutessaan vaihtaa rannekkeen tilanteeseen sopivaksi. Tämä uutuus pitää sisällään jopa yli 150 eri harjoittelutilaa mm. Juoksu, tennis, pyöräily, jooga, uinti ja useita muita. Kellon sisältämä keinoäly tunnistaa automaattisesti esimerkiksi voimatreenin ja 8 urheilulajin alkamisen. Amazfit GTS 4 Rosabud Pink on varustettu tarkalla GPS-tuella, joka pystyy seuraamaan sijaintiasi kuuden satelliitin avulla samanaikaisesti. Näin voit varmistua siitä, ettet eksy enää ikinä.

Amazfit GTS 4 Rosabud Pink kertoo urheilusuoritusten statistiikkaa reaaliaikaisesti, mutta voit myös perehtyä tietoihin tarkemmin jälkeenpäin. Kellon erittäin tehokas Zepp OS 2.0 -käyttöjärjestelmä pitää huolen, että arjen käyttö sujuu helposti ja huolettomasti. Amazon Alexa -virtuaalinen avustaja auttaa sinua, kun haluat puhua ääneen muistiinpanon tai asettaa herätyksen. Kaikki tämä tulee Amazfit GTS 4 Rosabud Pink -kellon ohuessa ja kevyessä rungossa. Yhdestä metallin palasesta valmistettu runko on jämäkän tuntuinen kädessä. 1,75” HD AMOLED näyttö mahdollistaa käytön myös kirkkaana päivänä. Yli 150 kellotaulutyyliä antaa käyttäjälle avaimet runsaaseen personointiin. Amazfit GTS 4 Rosabud Pink on loistava paketti musiikin ystäville, sillä voit yhdistää kuulokkeet älykelloon esimerkiksi salitreenin tai lenkin yhteydessä.

Kellon sisältämä terveysteknologia on markkinoiden johtavaa. Kello tarkkailee sykettä, veren happisaturaatiota ja stressitasoa ympäri vuorokauden. Samalla Amazfit GTS 4 Rosabud Pink kykenee tunnistamaan hengitysrytmin, josta on hyötyä etenkin urheilijoilla. Hektinen arkielämä ja urheilusuorituksista palautuminen vaatii unta. Tässä innovatiivisessa älykellossa näet kaiken tarvittavan. Nukkumaan mentäessä kannattaa napsauttaa uusi unitila päälle, jonka jälkeen kelloon tulevat ilmoitukset eivät häiritse nukkujaa. Aamun valjetessa kello kertoo käyttäjälleen tietoa unen laadusta mm unen syvyyden, REM unen ja hengitystahdin tilastoilla. Akkua kellossa on jopa 8 päivän varalle!

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 1,75” AMOLED-näyttö, 390 x 450, 341 PPI
 • Mitat: 42,7 x 36,5 x 9,9 mm
 • Ranneke: Vaaleanpunainen. 20 mm, 140-200 mm pituus
 • Runko: Kullanvärinen alumiinirunko
 • Paino: 27 g
 • Materiaalit: alumiiniseos, ranneke nailonranneke
 • Bluetooth: 5.0
 • GPS
 • Akku: 300 mAh, akunkesto jopa 8 päivää, latausaika noin 2 h
 • Vesitiiviys: 5 ATM
 • Sensorit: Bio Tracking 3-optinen terveyden seuranta, GPS, kiihtyvyys, geomagneettinen sensori, lineaarisen liikkeen tunnistus
 • Yhteensopivat laitteet: Android 7.0 ja uudemmat, iOS 12.0 ja uudemmat
Lisätietoja
SKU 56360
Brändi Amazfit
Rungon leveys 37 mm
Lasi Mineraalilasi
Ranneke Kangas / Nylon
Rungon väri Punakulta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 140 - 200 mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Alumiini
Takuu 1 vuosi
mpn W2168EU3N

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.