Seiko suosikit -kollaasi

Seiko valikoimamme on laaja, minkä takia osa kelloista jää helposti vaille ansaitsemaansa huomiota. Tämä epäkohta on kuitenkin helppo korjata! Jatka lukemista ja tutustu tarkemmin tämän hetken suosikkeihin. Kenties löydät vielä muutaman lahjaidean pukinkonttiin!Seiko 5 Sports Automatic

Viime vuonna Seiko julkaisi täysin uudistetun malliston jatkamaan suosittua Seiko 5 -sarjaansa. Seiko 5 sports tarjoaa laajan valikoiman erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettuja automaattikelloja. Kellojen inspiraation lähteenä ovat SKX-klassikot, joiden valmistus lopetettiin toistaiseksi muutama vuosi sitten. Seiko 5 Sports -sarjan laaja malli-, materiaali- ja värivalikoima saattaa aiheuttaa toisen asteen valinnanvaikeutta kokeneemmalekin kelloharrastajalle. Näillä kelloilla ilahdutat varmasti myös jouluna!

Seiko 5 sports -kellot on varustettu laadukkaalla 24-kivisellä 4R36-koneistolla ja ovat vesitiiviitä aina 100m asti. Kellotaululta löytyy viikon- ja päivämääränäyttö ja osoittimet ja viisarit on luminoitu kirkkaasti. Kokonaisuuden kruunaa pyörivä kehä sekä kello 4 kohtaan asetettu nuppi. Seiko 5 Sports on käytännöllinen, mutta tyylikäs valinta jonka laatuun voit luottaa.

Seiko 5 Sports SRPD63K1

Seiko SRPD63K1 kollaasi

Tyylikkäällä vihreällä kellotaululla varustettu SRPD63K1 on persoonallinen klassikko. Kello on varustettu ajattomalla teräsrannekkeella joka istuu ranteelle tukevasti. Tämä kello on täydellinen valinta henkilölle joka hakee ranteelleen jotain ajatonta, mutta värikästä!

Seiko 5 Sports Specialist SRPE80K1

Seiko SRPE80K1 kollaasi

Pehmeällä rannekkeella varustettu SRPE80K1 on näyttävä miesten automaattikello. Tummaa kuvioitua kellotaulua kiertää pyörivä kullan värinen kehä jonka pinta on tyylitelty harkituilla ‘’kulumilla’’. Ranneke on valmistettu mustasta silikonista ja koristelty ruskeasta nahasta valmistetuilla yksityiskohdilla. Tässä kellossa riittää ihailtavaa!

Seiko 5 Sports SRPD55K1

Seiko SRPD55K1 kollaasi

Seiko 5 Sports SRP55K1 -kellossa on todellakin klassikon ainekset. Tyylikäs teräskello musilla yksityiskohdilla. Tämä malli on taatusti myös minimalistin mieleen ja on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Monipuolisuutensa ansiosta tämä malli sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi rannekelloksi, jota on helppo käyttää vaikka joka päivä!Naisten Seiko Presage Cocktail Time

Seiko presage cocktail time naisten kellot

Haussa elegantti naisten kello? Seiko Presage Cocktail Time on oivallinen valinta henkilölle joka kaipaa arkeensa pientä ylellisyyden tuntua. Hehkuva kellotaulu ja pehmeä nahkaranneke. Kellotaulua koristava tyylikäs open-heart -yksityiskohta sekä lasinen takakansi tuovat kellon harkitun mekaniikan kauniisti esille. Viisarit pysyvät tahdissaan tasaisen 4R38-kaliiperin 24-kivinen automaattikoneiston ansiosta.

Kuvalta löytyvät sininen SSA785J1 ja ruskea SSA783J1. Näiden mallien lisäksi kellosta löytyy myös kaunis valkoinen versio. Muista tutustua myös miesten Seiko Presage-kelloihin.Seiko 5 Automatic

Seiko 5 automatic -kollaasi

Etsitkö edullista, mutta laadukasta asustetta johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa? Valitse ranteeseen Seiko 5 Automatic! Tämä siro 36,6 mm leveä malli istuu pienemmällekin ranteelle. Kello on vesitiivis aina 50 m asti ja viisarit pysyvät tahdissa laadukkaan 21 kiven 7S26-koneiston ansiosta. Nämä kellot ovat malliesimerkki siitä, ettei laadukkaan kellon tarvitse maksaa satoja euroja. Pelkistetyn muotoilunsa ansiosta Seiko 5 -kellossa on ainesta klassikoksi, jonka puoleen voit kääntyä vielä vuosienkin päästä!

Kuvalla komeilevat tyylikäs kullanvärinen Seiko 5 SNKE06K1 ja mustalla kellotaululla varustettu hopeanvärinen SNKE01K1. Kumpi malleista on enemmän sinun mieleesi?Miksi Seiko?

Seiko on yksi kaikkien aikojen suosikkibrändeistämme, josta moni asiakkaamme on kanssamme samaa mieltä. Mutta miksi? Tämän Japanilaisen kellonvalmistajan kellot ovat vallanneet maailmaa jo yli 100 vuoden ajan. Vuosien kokemuksen kerryttämä ammattitaito on läsnä jokaisessa Seikon kellossa. Nämä kellot on luotu kestämään aikaa.

Monipuolisen mallistonsa ansiosta Seikolla on kelloja jokaiseen makuun ja budjettiin. Tämä brändi on ottanut huomioon monen asiakkaan tarpeet, mikä tekee Seikon valikoimasta helposti lähestyttävän. Tällä merkillä on kelloja vaativamman tason hifistelijöille, unohtamatta heitä jotka etsivät ranteelleen jotain yksinkertaista mutta laadukasta. Tutustu koko Seiko-valikoimaamme täältä ja löydä omasi!