Kuura F7 lahikuva

Kuura älykellot - löydä sinulle paras malli

Joko olet tutustunut älykellovalikoimamme uusimpaan brändiin? Kuura älykellot on suunniteltu tekemään arjen pyörittämisestä helpompaa. Nämä älykellot tarjoavat tyyliä ja laatua mainion edulliseen hintaan! Seuraa aktiivisuuttasi, mittaa sykkeesi, lue viestit, vastaa puheluihin ja lista vaan jatkuu. Laajasta valikoimasta löytyy monta tyylikästä vaihtoehtoa niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Tässä artikkelissa esittelemme Kuuran laajan valikoiman jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää paras älykello, urheilukello tai aktiivisuusranneke juuri sinun tarpeisiisi. Jatka lukemista ja ota uudet kellot haltuun. Muista myös vierailla Kuura-kategoriassamme , mikäli haluat tutustua kelloihin vieläkin tarkemmin. Lue artikkeli ja ota koko mallisto haltuun tai suuntaa suoraan kiinnostavimman kellon pariin alta löytyvästä valikosta:

Sisällysluettelo:


Kuura A3 | helppokäyttöinen aktiivisuusranneke

Kuura A3 kollaasi

Pienikokoinen A3 on Kuuran aktiivisuusranneke, joka on suunniteltu tukemaan sinua matkalla kohti tervellisempää arkea. Kello tekee aktiivisuuden ja unen seuraamisesta yksinkertaista ja tarjoaa sykemittarin sykealueiden ja verenpaineen mittaamiseen. Näppärän kokonsa ansiosta Kuura A3 istuu mukavasti ranteeseesi.

A3 aktiivisuusranneke on valmistettu kevyestä ja kestävästä polyretaanista ja varustettu tehokkaalla akulla. Tässä kellossa riittää virtaa jopa 7-10 päivälle ennen kuin se kaipaa latausta. Monipuolinen Kuura A3 pitää sinut ajantasalla myös puhelimesi ilmoituksista ja antaa mahdollisuuden puhelimelta kuuntelemasi musiikin ohjaamiseen. Yhdistämällä kellon puhelimeesti saat käyttöösi myös kätevän GPS-toiminnon!


Kuura FW ja Kuura FM -älykellot

Tyylikkäät Kuura FW, Kuura FM ja Kuura F7 älykellot tuovat käyttöösi kaikki tarvitsemasi perusominaisuudet. Seuraa aktiivisuuttasi, mittaa sykkeesi ja pysy kärryillä yöunistasi. Kellolta on helppo lukea sähköpostit ja viestit ja pitää lukua päivän kaloreista ja askeleista. FW, F7 ja FM -kelloista löytyy useampi värivaihtoehto joiden joukosta valita suosikkisi.

Kuura FW kollaasi

Kuura FW - naisten älykello

Kuura FW on tyylikäs älykello mesh-rannekkeella varusettu älykello. Kello on saatavilla kullan ja hopean värisenä. Kooltaan FW on hieman sirompi ja kello onkin suunniteltu erityisesti naisille. Tämä älykello tarjoaa laajan kattauksen älytoimintoja ja on varustettu pitkäkestoisella akulla, jossa riittää virtaa jopa 5 päiväksi. Yhdistämällä Kuura FW -kellon Wearhealth-sovellukseen pystyt tarkastelemaan kellosi keräämää dataa myös puhelimesi näytöltä.

Kuura FM kollaasi

Kuura FM - miesten älykello

FM on taas FW kelloa hieman suurempi ja suunniteltu istumaan miehen ranteeseen. Kello tarjoaa laajat äly- ja hyvinvointitoiminnot tyylikkäässä paketissa. Valitse suosikkisi kolmesta eri värivaihtoehdosta! Kellon akku kestää jopa 7-10 päivää yhdellä latauksella. Ota Kuura FM -kellosta kaikki irti ja yhdistä kello Bluetoothin välityksellä Gloryfit -sovellukseen.


Kuura Function F7 ja Kuura Function F5 -älykellot

Kuura F7 kollaasi

Kuura F7 sijoittu kokonsa puolesta Kuura FM ja Kuura FW kellojen väliin, kun taas F5 on näistä kelloista pienikokoisin. Nämä unisex-kellot näyttää sopusuhtaiselta niin pienemmällä kuin suuremmallakin ranteella. Pelkistetty muotoilu istuu moneen tyyliin ja näyttää hyvältä niin toimistolla kuin lenkkipolullakin. Ominaisuuksiensa puolesta kaikki neljä kelloa ovat hyvinkin samoilla linjoilla ja tarjoavat hyvät perusominaisuudet aktiivisuuden, unen ja puhelimen ilmoitusten seurantaan. Suurin ero kellojen välillä on juurikin koossa ja akun kestossa. Lisäksi kullekin kellolle on oma puhelinsovelluksensa.

Kuura F5 kollaasi

Ajaton pyöreä Kuura Function F7 on saatavilla kolmessa eri värivaihtoedhossa. Tämä malli tarjoaa riittoisat 5-10 päivää akkua normaalissa käytössä. Yhdistämällä kellon Wearfit 2.0 sovellukseen saat puhelimesi ilmoitukset suoraan kellon näytölle. Moderni Kuura Function F5 -älykello on malliltaan kulmikas. Kello on yhteensopiva Dafit-sovelluksen kanssa ja sen akku kestää normaalissa käytössä 3-5 päivää. Kellon runko on vain 36 mm leveä mikä tekee siitä täydellisen valinnan myös sirommalle ranteelle!


Kuura lasten älykello | K1

Kuura K1 kollaasi

Älykello lapselle: huti vai hitti? Hitti mikäli meiltä kysyt! Kuuran valikoimasta löydät myös hiljattain suosioon nousseet lasten älykellot. Myönnämme, että lasten älykello vaati ajatuksena alkuun hieman totuttelua. Ruutuajasta puhutaan paljon, ja tuntuu siltä että älylaitteet imaisevat lapsen huomion nykyään jopa ennen kuin he oppivat puhumaan. On kuitenkin monta mainiota syytä miksi lasten älykello voi olla niin hyvä ratkaisu!

Älykello on aina lapsen mukana, kun taas puhelin unohtuu helposti repun pohjalle leikkien ajaksi. Ranteeseen kiinnitettävä kello pysyy myös paremmin liikkuvan lapsen vauhdikkaassa tahdissa eikä ole tiellä kuten isokokoisempi puhelin. Lasten älykello on huoleton vaihtoehto, jonka välityksellä tavoitat lapsesi helposti myös kesken leikkien.

Kuura K1 lasten älykello on suunniteltu nuoremman käyttäjän tarpeet huomioiden. Tämän kellon ansiosta pystyt helposti ja turvallisesti pitämään lapseesi yhteyttä. K1 kellon avulla lapsesi pystyy soittamaan sinulle tai laittamaan ääniviestin esimerkiksi kun leikit venyvät. GMS-seurannan avulla pystyt vanhempana myös helposti seuraamaan lapsesi sijaintia, mikä voi olla turva kun lapsesi harjoittelee pärjäämään arjessa itsenäisesti. Kellossa ei ole internetyhteyttä, mutta 2G SIM-kortin avulla se toimii kuin matkapuhelin. Värikäs kosketus näyttö tekee kellon käyttämisestä helppoa myös pienemmälle lapselle.


KUURA - tyylikäs, älykäs ja edullinen

Kuuran älykellot tarjoavat laadukkaan älykellokokemuksen varsin edulliseen hintaan. Tästä on helppo päästä alkuun mikäli hintalappu on aiemmin ollut älykellohankintasi tiellä. Edullinen hinta ja kattavat perusotiminnot tekevät Kuurnasta oivan vaihtoehdon ensimmäistä älykelloa hankkivalle. Tutustu koko valikoimaamme ja löydä omaan tyyliisi sopiva Kuura älykello.